خیلی جالبه من موندم چرا هولدرهای بی بی دوج همه ایرانی و هندی و بنگلادشی یا آمریکای لاتین هستن، موندم ژاپنی ها و کره ای ها و آلمانیا چقدر هوششون پایینه که نمیان این ارز رو بخرن که پولشون یک شبه 1000 برابر بشه، فقط ایرانیان به عنوان باهوش ترین مردم و همچنین بنگلادشی ها و روستایی های هندوستان به این حقیقت مهم پی بردن، خوش به حال ما ، یکم دیگه منتظر باشید بی بی دوج ثروتمندتون میکنه
جناب استاد برترین دانشگاه های دنیا از جمله آکسفورد و هاروارد و هزار کوفت و زهر مار دیگه…لطفاً به شعور هموطنت توهین نکن. ایرانیها اگه شت کویین و میم کویین سرمایه گذاری میکنن به خاطر هوش پایینشون نیست بلکه به خاطر جیب خالیشون هست که به هزار امید و آرزو وارد این لجنزار میشن مطمئن باش اگه جیبشون پر پول میبود میرفتن پی عشق و حالشون لطفاً بفهم.
جناب استاد برترین دانشگاه های دنیا از جمله آکسفورد و هاروارد و هزار کوفت و زهر مار دیگه…لطفاً به شعور هموطنت توهین نکن. ایرانیها اگه شت کویین و میم کوین سرمایه گذاری میکنن به خاطر هوش پایینشون نیست بلکه به خاطر جیب خالیشون هست که به هزار امید و آرزو وارد این لجنزار میشن مطمئن باش اگه جیبشون پر پول میبود میرفتن پی عشق و حالشون .لطفاً بفهم
برای بار دوم نوشتم تو تأیید نکن
ضمنا چرا لایک یا دیسلایک من پاک میشه و همچنین چرا بعضی جاها از طرف من لایک و دیسلایک میشه. این دیگه چه وضعی هست