تحلیل فانتوم

خب میبینم که همه تحلیل گرهای عالی قدر پر قدرت ی هو از نهنگ کوسه بودن خارج شدن دیگه ساعت نمیزنن بگن بنویسن قیمت اند عدد…
بگذریم…
قیمت فانتوم هم مجدد 0.64دیده
ی سری هم نوشتن 0.60
یا حتی 0.58
قبلا هم نوشتیم نقاط مناسب ورود چه اعدادی هست همشون درست نوشتن هرکسی هر عددی از 0.65الی0.56نوشت درست هست

فانتوم
استاپ 0.63102
یعنی اگر این عدد تاچ کرد صبور باشید تا ببینید ب کدوم سمت میرود
شاید حتی 0.55و حتی 0.22هم

اما درکل فانتوم در قیمت فعلی
0.6455
0.65
مناسب ورود حتی نقطه استاپ هم مناسب ورود یک پله

اما تارگت های بالا
0.70
0.7317

0.7917

در تایم روزانه ب قول تحلیل گرها:cold_face::cold_face:تایم دیلی فانتوم
1.03الی1.64فعال دارد
ملاک تایم کوتاه اگر قصد ورود ب معامله دارید

از پولی استفاده کنید ک گیر کردید در معامله مشکلات بدتری از نظر مالی برای شما ایجاد نکند…

حتما برسی کنید و با عقل منطق درک فهم خودتون ب نسبت مارکت عمل کنید
سیگنال تارگت هر توضیحی هرکسی قرار میده حتی این تحلیل گرهای یاتاقان زده هدف همه کمک ب دوستان عزیزانی هست ک بدنبال اطلاعات و راهنمایی مشورت هستن هست

ولی سعی کنید تصمیم آخر با خودتان باشد بس…

اساتید زیر پست کامنت قرار ندهید :cold_face::cold_face::cold_face::cold_face:

آخه مولکول بیمار مگه ازتو ترس دارم ساعت وتاریخ نزارم یا به حرفهای خودم شک دارم.
من پست قبلیمو سه شنبه شب ساعت 21/40 دقیقه شب به تاریخ بیست وپنج اردیبهشت 1403 خورشیدی گذاشتم.
اصلا بتوچه عقدا ای.

:face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:
:face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

توبهتره بری صداوسیما اخبار بگی. همه اینارو قرار نیست تکرار کنی. تحلیل درست و درمون داری بزار. من مرد مردونه میگم قرار فلان بشه سرحرفمم وایمیستم.
آخ آخ بدم می‌آد ادعا میکنی.

چرا اینقدر خودت حقیر میکنی زیر پست هام کامنت میزاری واقعا چقدر منذجر کننده هستی…

اما جهت اطلاع…
اونی ک از این مارکت سر در میاره و تحلیل سرش میشه نیاز ب امثال من و تو نداره

اونهای هم ک تجربه کمتری دارن تازه وارد این مارکت شدن و اصطلاحات جریانات مالی اقتصادی کریپتویی یا نمیدونم یا کم میدونن ک میگم عوام مردم حالا بیام از فرض بر مثال
اینطور تحلیل کنم…

از نظر فنی دارایی در کانال نزولی میان مدت معامله میشود سطح کلیدی برای خرس ها فلان عدد است و سطح موری عدد فلان ک تجزیه آن ب مظنه ها اجازه ترک کانال بیشتری
اندیکاتورهای فنی سیگنال واضحی ارائه نمیدهند باندهای بولینگر پس از کاهش ب صورت افقی باز میشوند مکندی در منطقه منفی و الی غیر بیام از این قصه ها بنویسم ؟
چند درصد متوجه میشن داستان چیه ؟!

حالا گیرم بیام همین قصه داستانها خلاصه به عدد کنم
یا ب عنوان سیگنال یا تارگت اونی هم ک اطلاعات کمتری داره متوجه میشه عدد یعنی چی
بازه قیمتی یعنی چی
چرخه های حرکتی قیمت بر اساس حجم فروش یا خرید یا گام های حرکتی خریدارهای سازمانی یا فروشندهای سازمانی یا خورده خریدار فروشندها قطعا متوجه میشوند…

در نتیجه…
تمام این جمع بندی ها در موقعیت عدد و قیمت تمام میشه و قیمت یک ارز هیچ وقت فیک دروغ نیست اما ارزشش همون ارز قطعا دروغ یا فیک هست

پس جهت اطلاع شما…
من هرزگاهی پست قرار میدم صرفا اعداد ارقام سیگنال تارگت یا هر چیزی دیگه اسمش هست
اگر احیانا کسی اشتباهی هم خواست مطلب منو بخونه برسی کنه نطق بده میتونه محدوده عددی برسی کنه متوجه میشه…

حالا اینکه چند درصد سیگنال یا تارگت قرار میدم و درست یا نزدیک ب درست واقع میشود خدا داند…
و قرار نیست کسی با سیگنال تارگت من معامله کنه پس خودت خسته نکن با کامنت گذاشتن برای من

اونهای هم ک منو میشناسن یا توی تلگرام جاهای دیگه ارتباط دارن ب اندازه کافی عملکردم مشخص هست حال یا درست یا غلط…
اگر چیزی برای ارائه درست داری واسه خودت بزن دیگران استفاده کنن و تا وقتی هم رخ نداد سکوت کن…

اگر سیگنال تاارگت داری هر روز هر ساعت بزن ما هم استفاده میکنیم

ولی نیا ساعت تاریخ قصه بادی بولینگر بازی خرنهنگ بازی نباشه اینها بزار کنار

اگر مطلب نصیحت وار داری بزار مخاطب بخونه ی ارامشی برای کسی ک توی ضرر هست ایجاد بشه…

من تحلیل کنم با اصطلاحات بازی کنم فایده ای برای کسی نداره ک تارگت دارد…

ساعت شش و یازده دقیقه عصر چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 خورشیدی.
میثم :money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting: شبا یادت نره لالایی بزاری راحت بخوابی. عقده ا ی بیمار. اگر قول بدی مودب باشی منم کاری بکارت ندارم وگرنه رواعصابتم. روح سرگردان ولگرد.

درود
منم یک تحلیل 100 درصد دارم
یا میره بالاتر یا می آید پایینتر:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: الان قیمت نزدیک 0.74 دلار.
اگر میشد پایین پیامها به جای ساعت و روز گذشته
تاریخ دقیق میزد، روند قیمت با دستکم با 1.5 تا 3 درصد تغییر را میگذاشتم.
هر جور مینویسی اتهام فریب به آدم میبندند.
ایراد از ما نوسانگیر های درصد کم است.
کارمزد معاملاتم با تتر در صرافی ایرانی 0.13 تا 0.1 درصد است، اون اموات آمرزیده که گیر داده بود با 1.5 تا 3 درصد نوسان ، چقدر کارمزدش میشود، من که دارم انجام میدهم، همینکه از تورم جلو بیفتم خودش کافیه. طرف گرامی نمیدونم، چقدر کارمزد میدهد؟ کارمزد جابجایی فانتوم در اون صرافی هم 0.2 فانتوم است.
:green_heart: سلامت و سربلند و پیروز باشید