دیدگاه در مورد هوش مصنوعی و بازار

دیدگاه من اینه که باسرکارآمدن هوش مصنوعی عده ای که پول زیادی دارند وارد عرصه بازتر شدند که پول ضعفای مثل مارا بالا بکشن تاامروز حدودسه ساله من هلدرهستم البته میم کوین هلد کردم هنوز هیچ خیری جز ضرر ندیدم یکماه دیگه صبر میکنم اگرسودی نداشت میبوسم میزارمش کنار به هیچکسی هم توصیه نمیکنم

داداش بعد یه ماه خبرشو بهمون بده . انشالله که سود بکنی صبر خیلی مهمه. در کل ارز های دیجیتال آینده دارن چرا؟ چون هرچی میگذرع استخراج اینا سخت تر میشه و قطعا ارزش بالایی پیدا میکنن. ایلان ماسک خرید و فروش ماشین های تسلا رو با خرید و فروش ارز امکان پذیر کرده . دیدت مثبت باشه انشالله شود میکنی صبر ضبر صبر

خب وقتی حد سود و ضرر و نمیزاری یا بلد نیستی یا داری دروغ میگی

اشتباهت همینه اصل پولت بیت میذاشتی بعد از هر ارزی کم خرید میکردی پله ای هم خرید بکنی ضرر نداشتی من ۵۰میلیون ۳سال پیش خرید کردم الان به ۵۵۰میلیون رسید ۱۶هزار هم بیت خرید ۶۳هزار هم خرید سولانا ۱۶هزار خریدم ۲۰هزار هم خریدم

حاجی مقصر خودتی په په ۲صفر کم کرده فلوکی ۱ صفر کم گرده فانتوم هم‌همینتور و‌چندتا ارز دیگه هم هست که هزاردرصد و ۸۰۰ درصد رشد کردند خودت توکن اشتباه خریدی هاجی الکی گردن بازار ننداز من یکیو میشناسم ۳۰ ملیون شیبا خرید ۳۰ میلیارد فروخت

سلام عزیز
میم کوین و شتم کوین همونطری که سود میده باعث ضررهای سنگین هم میشه … من اصلا این دو مورد رو توصیه نمیکنم
حفظ سرمایه شرط اولیه بازاره . و تحمل ریسک رو باید داشته باشید الان هم دیر نشده خوب دقت کنی و با اهلش مشورت کنی سود میتونی داشتی تو سرمایه گذاری ن ضرر

احسنت ! هوش مصنوعی = GROK

یه امسالم صبر کن سود میکنی یه ماه دیگه دقیقا بدترین نقطه خروجه حتی بدتر از الان