پیش‌بینی قیمت په په

سلام
من په په ها مو میزارم برا ۱۰ سال دیگه اونوقت میگن ی کیف پول په په پیدا شده ۵ میلیارد توکن داره بعدش هر په په شده ۱ دلار و هر دلار شده ۱ میلیون تومان اونوقت من صاحب ۵ میلیارد × ۱ میلیون تومانم به همین راحتی و سادگی صاحب ۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومانم
البته پراید اون زمان شده ۱۰۰ میلیارد

چه تخیل قوی داری ایول اول ببین تا ده ساله دیگه زنده هستی بعدبشین حساب کوره با کی رش می‌کرد حساب کن خخخخخخ

دوست عزیز من نمیدونم چند سالت هست .ولی حداقل آدرس کیف پول رمز اینارو به بچه هات که نباشی اونا استفاده کنن حیف نشه ..البته اگه اینجوری پول دار بشی لقب گرگ وال استریت بهت میدن میگن چون زیاد پولدار شدی قیره قانونی .پس حتما به بچه هات بسپارش…خخخ.البته شرمنده فقط برای شوخی این گفتن که روحمون عوض بشه .وگرنه فکر بدی نیست.ولی پول بیکار داشته باشی ندونی چیکارش کنی..

بنده خدا خوب فکر میکنه من هم میخوام ۲۰۰ دلار بخرم۲۰۰۰۰۰۰۰۰واحد بنظرتون تا ۱۰ سال دیگه نمیرسه به ۱ سنت
اگه میرسه بگین نمیرسه ساقی مونو عوض کنیم:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

من از ده ساعت بعدم حالم بهم میخوره تو برا ده سال آیندت برنامه ریزی کردی
اگه بیست سالته که میشه روش حساب کرد ولی اگه از سی سال گذشتی دیگه بدرد نمیخوره

خوشبحالت مغز نداری راحتی

پنج سال پیشم اونایی ک شیبا داشتن همینو میگفتن شت کوین با الت کوین رو‌ اشتباه نگیر

اینا رو جدی نگیر. شما افق بلند مدت داری و به نظرم به تقریبی از اون میرسی تا ده سال بعد.

میگن وصف العیش نصف العیش
تصور ایام خوب خودش نصف لذت اون ایام را رقم زده
همین هم که توی تخیلات خودت چنین ایامی را تصور میکنی میدونم کلی برات شیرینه پس بحرف هیچکس اهمییت نده و هرجور که لذت میبری باش

تا چشم بهم بزنی 10سال میره اینایم که میگن مگه زنده میمونی مگه 10سال زیاده که قراره ادم بمیره وقتیم که قراره شماهایی که میگین 10سال دیگه زنده نیستین پس چرا میاین میخرین برین خوش باشین این اخر عمرتون دیگه چرا سرمایه گذاری میکنین الکی خدایی ایرانیا فقط بلدن طعنه بزنن هر حرفی میزنی میان خلافش نظر میدن صد خط تحلیل واسشون بنویس نمیبینن کافیه یه غلط املایی داشته باشی همونو صد نفر کامنت میکنن تااین اوضاعتون باشه هیچی نمیشین

دمت گرم که حق مطلب رو فرمودی فعلا منم دلم به همین خوشه

داداش همه چیت خوب فقط اون قسمت بوق … درشت نبود .

همه ی اونا که گفتی با غزل بیا حالشو ببریم بز مجه …

داداش احتمالا پای پیکنیک نشستی😂