تجربیات یک تریدر در مورد ضرر در بازار کریپتو

دوستان عزیز با تحلیلایی ک اینجا انجام میدن خرید نکنین به خدا ک 99 درصدشون هیچی بلد نیستن فقط بقیه رو میندازن تو تله…من خودمم پنج سال پیش مثل شما میومدم اینجا تحلیلا رو میخوندم خرید یا فروش میکردم بعد چند ماه کل سرمایم صفر شد بار روانی زیادی هم داشت…ولی بعدش رفتم آموزش دیدم الان خیلی بهتر تحلیل میکنم البته من تریدرم نه تحلیل گر…در کل بخوام بگم این اخرین پیام منه از سر دلسوزی میزارم چون نمیخوام الکی ضرر کنین…یکشنبه شب ساعت 3:30 شب کندل هفتگی بسته میشه کندل هفتگی حتما باید روی 76200 یا بالاتر بسته بشه..اگه این اتفاق بیوفته دوشنبه سه شنبه به سقف قبلیش ک 72000 هست میرسه البته مقاومت تو تایم هفتگی هست…ولی اگه نتونه بالای این عدد بمونه اصلاح تا کف های قبلی اگه بخوام دقیق بهتون بگم اولین حمایت 60800…دومین حمایت 58300…ک اگه این دوتا از دست بره اصلاحات بازم عمیق تر میشه…اگه تحمل ضررو نداری یا دچار استرس میشی یکشنبه شب ساعت 3:30 بیدار بمون اگه بالای این عدد یا روی 67200 بود پولتو نگه دار اگه نموند سریع بفروش قیمت های پایین تر بخر…نظر شخصی خودمم روی 40000 تا 42000 ک شروع روند صعودیش هست این اتفاق بخواد بیوفته توی یک هفته یا دو هفته نمیوفته سه چهار ماه زمان میبره تا این اتفاق بیوفته…خودمم حوصلم نمیشد این همه تایپ کنم ولی وقتی کامنتای اینجا رو خوندم گفتم حداقل به چند نفر ی کمکی کرده باشم…موفق باشید

آقای تحلیل گر ۷۶۲۰۰ :grinning_face:

منظورش ۶۷۲۰۰ بود