دوستان بنظرتان الان کدوم صرافی به ما اجازه میده ترید کنیم mexec. Bing .چند تای دیگه عذر ما ایرانیها رو خواسته ؟
دوستان عزیز یه راهنمایی میکنم براتون صرافی بینگ اکس که من قبلاً احراز هویت کردم و مشکلی ندارم باهاش تا الان هم اخطار نداده.
صرافی مکسی هم می تونید احراز هویت بگنید خیلی راحت هست فقط به یک کارت شناسایی افغانستان نیاز دارید که من انجام دادم و الان بدون مشکل ختی با ای پی ایران کار میکنم و ازشون پرسیدم گفتند مشکلی ندارد اگه احراز هویت را انجام دهید از هر کجای دنیا حتی کشور های تحریم شده میتونید وارد صرافی بشید و کار بکنید چون قبلا با احراز هویت ثابت کردید که جزو اون کشور ها نیستید .اسمم اسم کاربری تلگرام هست اگر زیاد واجب هست پیام بدید تا راهنماییتون کنم چون اینجا نمیشه و کامنت ها بیشترشون ثبت نمیشه.
صرافی کوینیکس هم باز مشکل نداره و میتونید کار بکنید حتی با کارت ملی احراز بکنید.
صرافی البانک
صرافی xt
صرافی superex
این ها هم میتونید بدون مشکل کار بکنید
هردوش هنوز فعاله و میتونی استفاده کنی
هردو ولی با آیپی ثابت
ولی دوست عزیز در mexecچند روز پیش که فیوچرز ترید میکزدم و سود خوبی هم میکردم اما گفتن فقط متونی پوزشین تو ببندی دیگه نگذاشتن اوردر بزارم گفتن متونی سرمایتو انتقال بدی مشکلی نداری ولی چند بار گفتن ما نمتونیم بشما خدمات بدیم ولی من کار میکزدم و بینگ هم همینطور