بازگشت محمدرضا

دوستان نخرید نخرید از این بازار بیاید بیرون برادر من یک سال تمام تو این بازار سرمایه شو به باد داد و الان دیگه تو شرکت کار میکنه چهار ملیارد سرمایه داشت هرچه میگفتیم گوش نمیکرد که آخرش خودش سرش به سنگ خورد اما چه فاید که دیر بود من کوچیک همتون هستم بخدا از رو دلسوزی این متن رو گذاشتم ادمین تایید کن

من ۴ میلیارد سرمایه می داشتم الان بهترین پول ازش در میاوردم تو این بازار .
بدون آموزش همین هست دیگه

حالا خودت اینجا چکار میکنی، داداشت ول کرده خودت چسبیدی،، هههه اونجی آدم خالی بند

تو ۲ روز پیش پیام گذاشتی بخرید بخرید الان اومدی میگی نخرید فازت چیه

4میلیارد اگر ماهیانه 10درصد ترید میزد ماهی 400میلیون در می آورد و آقای خودش بود پس مشکل از بی سوادی خودش بوده و شما

من ۴ میلیارد داشتم تو بانک میذاشتم میگفتم گور بابای دنیا برو پی زندگی مگه ادم چقدر عمر میکنه

چراچرندمیگی چهارهزارهم نداشته

به نظرم اصولی وبا برنامه پیش میرفت موفق میشد شما هر ارزی ام پارسال میخریدی دست نمیزدی تا امسال چند برابر شده کسی که این رقم رو میاره تو بازار هزینه ام کنه بره دوره آموزشی ام ببینه صد درصد موفق میشه

همه اینها در نهایت ضرر میکنن ولی کو گوش شنوا

داداش تو احتمالا عقلش کامل نیست
من 200 میلیون فلوکی برج 9 پارسال گرفتم عید همین امسال 2 میلیارد فروختم و با اجازت الانم با پولش یه فونیکس خریدم. مهم اینه بدونی کی میخری کجا میخری و چی بخری

اون دوست بی طاقت تو پولشو داد به امثال من که صبرم زیاد بود…تا وقتی سود نکنی نمیتونی باور کنی

خودت اینجا چکار می‌کنی یه توضیح بده

خیلی دیگه بیکاری عوضی