یادگیری تخصصی بازار مالی

سلام،دوستان،شما هر وقت کار در بازار مالی را تخصصی یاد بگیرید،میتونید سود بگیرید.این ارز رو از ۴ روز پیش باید میخردید،و ببینید تا کجا صعود میکنه،در تایمی کوتاه
عزیزان،تا زمانی که این کار رو راحت ببینید،فقط ماهی کوچک هستید در بازار
شغل و صنعتی که میتونه در چند روز شما رو به آسمان ببره،شوخی نیست
هر چند نیاز نیست زود به بالاها برسید،صبوری رمز موفقیت هست.
مراقب سرمایه هاتون باشید
این بازار خیلی نابه،فقط باید …
هر ارزی که نام ببرید،تحلیل دقیق ارائه میشه.

شش ماهه تا چند میتونه صعود کنه؟

از لایت کوین هم تحلیل داشته باشید ممنون میشم

سلام و درود.
لایت کوین اخرین کفی که زده میانگین ۷۱ دلار،بهترین نقطه خرید بود،و الان دیگه وسط روند هست.اگر قصد خرید لایت دارید،بعدش با صبر،اولین تارگت محدوده ۱۲۰ دلار خواهد بود،و حتی بیشتر.به زودی امکانش هست تا محدوده ۲۰۰ دلار رو ببینه.ارز بدی نیست،ولی جهت سرمایه گذاری ارز های مناسب تر هست.
به زودی تحلیل کامل تر در پیج خواهم گذاشت
.پرسود باشید

سلام و درود

ارز dydx معرکه هست
و اگر ازش جا ماندید،در همین اصلاح قیمت کوتاهش،میتونید خرید کنید

به سرعت ،تارگت ۴ الی ۵ دلار تاچ خواهد شد
میانگین ۱۲۰ درصد سود

و در ۶ ماهی که انتظارش رو دارید،عملکرد عالی خواهد داشت
پیشنهاد میکنم جا نمانید

نقطه امن این ارز محدوده ۷ دلار خواهد بود و بعد صعودی بیشتر از انتظار

فراموش نشود،تمام حرکت های ارز ها،به نسبت جو کلی بازار خواهد بود.نبض بازار را دست بگیرید،همیشه با سود خواهید بود

در پیج بنده،هفته پیش ،اعلام کردم،dydx اخرین نقطه کف رو زد،و فقط موقع خرید هست
بلافاصله ،شروع به رشد و جهش اتفاق افتاده
و به شخصه منتظر سود ۱۲۰ درصد الی ۴۰۰ درصدی در تایمی کوتاه تر از انتظار هستم

امیدوارم نظر شخصی بنده،کمک حال شما باشد
به هر جهت مراقب تمامی احتمالات بازار باشید،آگاهانه و پر قدرت پیش به سوی اهدافی که هر کسی قدرت تخیلش رو ندارد
هر کمکی از بنده ساخته بود،دریغ نخواهم کرد.
موفق باشید

لطف میکنین پبجتونو معرفی کنین. ممنون میشم

مشکل این بازار اینجاست که خیلی از ارزها بنیادین و با پشتوانه فن اوری و تکنولوژی و تیم دانشمند و تحصیلکرده هیچ تکونی نمیخورن و حتی نزولین ولی یه ارز بی در و پیکر با عکس پروفایل مسخره و کارتونی در سه ماه مثلا پنج برابر میشه.به قول اون جمله معروف وقتی ارزشها عوض بشن،عوضیا با ارزش میشن

الان بخریم کوتاه مدت تا چند میره ؟

لطفا ادرس پیجتون رو بدید ممنون

کوتاه مدت منظور چند روزه هست

میشه لطف کنید آدرس پیجتون بزارید که استفاده کنیم۰🙏🏼

دوست عزیز جا نموندیم .خیلی از دوستان از چهار دلار به بالا خریدن ما هم همینطور .الان سه ماهه یکسری تحلیلگر میان میگن تا شش ماه آینده امروزم شما میگید تاشش ماه آینده یعنی شش ماهه همینطور تمدید میشه و به سال میرسه .اگر به چهار یا پنج دلار برسه تازه به پول خودمون میرسیم جناب

سلام دوسته عزیز بنظره بنده هم آخرین کف زده شده و تارگت ۲۲۰دلار هم زده میشه اگر فیبوناچی رو از سقف به کف درتایم روزانه قرار بدین میبینید که محدوده ۱.۶۱۸ دقیقا رویه محدوده ۲۲۵دلار است :chart_increasing_with_yen::rocket:

این تارگتها البته سقف ۴.۵۰هم هس

جمع کن. چون زیاد ریخته فک کردی میره سریع بالا؟ ده روز گذشته و این طفلیا هر چی دیگه خریده بودن جبران شده بود. واقعا خجالت نمیکشی. بله تا سالهای آینده شاید بره بالا.

خفه شو عزیزی نخود هر آش

چطوری تحلیلگر!!! همینطور روی هوا یه چی میگیا. من که به حرف امثال تو نموندم و فروختم. و باز اومدم روی 1/7خرید کردم. و تو هم که کلا ناپیدا شدی. تحلیل بذار تحلیلگر:sweat_smile::sweat_smile:

سلام ماهی بزرگ. جمع کن بازم باعث زیان یه عده شدی با این حرفات