باسلام دوست عزیز آقاسجاد توصفحه دائومیکر برات توضیح دادم اینجا نشد هروقت خوندی و اگه خواستی بگو باتصمیم خودت بگم چیکار باید انجام بدی تاضرر نکنی موفق باشید
سلام آقای حسینی خیلی آقایی دمت گرم والا تا ۲هفته دیگه میتونم نگه دارم همینو تگذ
ببخشید یهو هنگ کرد وسط چت خودش ارسال کرد در ادامه میگم میتونم ۲هفته دیگه نگه دارم ولی بعد ۲هفته باید نصفش رو چون پول لازمم باید تگه ضرر هم باشه بفروشم اگه صلاح میدونید نگه دارم نگه میدارم این دوهفته هم ذوش اگه نه صلاح نمیدونید نگه دارم که ردش کنم یه ارز که اگه شما لطف بکنین بگین خیلی ممنونتون میشم اگر ارزی مدنظرتون نیست من خودم یونی سواپ رو گفتم بگیرم ارز پدر مادر داری هست بازم میگم ریش و قیچی دست شماست دوس دارم شما بگین من همه جوره شما رو قبول دارم دمتون گرم منتظر جوابتون هستم اگه شد صفحه دائو براین ممنونتونم مث همیشه:heart:
سلام عزیزی نگران نباش بزار ببینم روند بازار چطوریه حجم اگه بره بالا اگه بتونی کاری روکه میگم انجام بدی پولت برمیگرده درضمن شما ساعتی ترید میکنی یا هولد میکنی؟ توبازاز ارز چندتا مورد کلیدی وجود داره اگه هر تریدری بادقت واگراحساس به خرج نده وعجله نکنه ودقیق بررسی و یادبگیره که خیلی ام ساده ولی کلیدی هست…هیچ وقت ضررنمیکنیی وسودی که میخوای بدست میاری. البته دوست عزیز شما استاد بنده هستی و صلاح ومصلحت باشماست پیروز وموفق باشید
بازم سلام استاد گرامی من گفتم و میگم که به حرف شما اعتماد کامل دارم و منتظر نظر شما میمونم والا من ترید نمیکنم هولد میکنم چون بنظرم ترید کردن ریسک زیادی میخواد و اگه خوب بلد نباشی جز ضرر چیزی بهت نمیرسه پس من منتظر خبرای خوب شما هستم ایشالا دنیا به کام دلتون باشه