شیبا و نظر یک روستایی

بله دوست عزیزخواب پول هست ولی سوختن پول درکارنیست باجرات میگم اینوولی په په هم خواب پول هست هم سوختن پول صبر داشته باش ببین هنوز اول راه هستش شماهامتاسفانه میخواین یگ شبه پولدار بشین ولی اون کسی پولدار میشه که صبر ایوب داشته باشه خوده بیت ۱۰ سال طول کشید تابشه بیت کوین شاه کریپتو پس خدا باصابرین هستش به نظر من تمام کاردرستهای این بازارشیب دارن زیادیعنی تمام مردم جهان به جرات بگم۷۰درصد مردم جهان شیب رو دارن وهولدرش هستن خداشاهده یگ چیزی شنیدم ازشیب که مو به تنم سیخ شدش باورتون نمیشه تاروستاهای ما شیب دارن:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: من خودم تربت جامی هستم ازخراسان جنوبی رفته بودم تشیع جنازه داخل یگ روستا بودش درتربت جام همینجوربحس داشتیم میکردیم درمورد ارزدیجیتال خودمون یگ دفعه خداشاهده یه۲تاروستایی شنیدن حرفامونوبرگشتن گفتن فقط شیب فقط شیب روستایی بودن ها من خودم چون تربت جامی هستم میشناسم اکثراگفت فقط شیب صداش کردم اومدسمتمون گفتم باریکلا چی میدونی از ارزدیجیتال با همون زبون داهاتیش گفت نمیدونم فقط انقدر همه ازش صحبت میکردن مایم رفتیم شهروبرامون کسی خریدودسته اون هستش شیبامون حالا بورو بگوپه په کی میشناسش به جزخودهامون وکسایی که دراین بازارفعالیت میکنن شیبا یگ ارزجهانی هستش وشناخته شده یارواصلا ارزدیجیتال روقبول نداره همش میپورسه از من رفیقم هستش شیبا چند شد شیبامیگم بهش به توچه که همش میپورسی توکه بدت میادازاین بازارمیگه دارم:flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face:ببین پس منتظرمنفجر شدن شیب باش به نظر من تا۲سال دیگه شیباتا۲۰۰تومن جاداره حالا ببین ۲۰۲۶یه اسکرین بگیرازاین پی ام موفق وپیروز باشین خیلی حرف زدم ادمین عزیز لطفا تایید کن سپاس

یکی این وازبرق بکشه
زیادی داره حرف میزنه

داداش من بازارهای مالی جای احساسی صحبت کردن نیست.

سلام دوست عزیز منظور این دوستان دهاتی شیب زمین بوده فکر کنم

هیچ چیز بدون تجربه و آموزش میسر نمیشه اگه دنبال شانس هستید یکبار اتفاق میفته اما اصولی رفتار کنید همه چیزدرست