دوستان آرمانگرای بولیش اگه بیتکوین 70 هزاردلاری به طور میانگین فقط روزی 1 درصد بره بالا بعد 1 سال قیمتش میشه 2میلیون و600 هزار دلار ضربدر 19.6 میلیون سکه که میشه بالای 50 تریلیون دلار.
با چه منطقی انتظار دارید روزی 5 درصد بره بالا.
تهش همینه، ارزش مارکت کریپتو همینه، همیشه بین 1 تا 3 تریلیون دلار در نوسانه، انتظار بیجا نداشته باشید.
کریـپتو یه قمارخونهس، قرار نیست حجم پولش از فارکس و بازار سهام بیشتر بشه
یه نگاه به ارزش بازارها بنداز شاید یکم سوادت بره بالا
موافقم ،یه روز نوشتم دیگه پول بزرگی وجود نداره که وارد بازار بشه و چون آلت کوین ها یکی یکی دارن وارد بازار میشن و همیشه مقداری از حجم ورودی رو به خودشون اختصاص میدن کمتر کسی از ما جوجه ها که میخوایم زود به پول بزرگ برسیم وارد بیت کوین و اتریوم میشیم و میریم سمت بقیه .پولهای بزرگ و به قول شما نهنگها هم هر روز تولید نمیشن اینا میارن قیمت رو بالا پرش میکنن دوباره میشن گاو میفروشن خالیتون میکنن میکشن پایین و این چرخه بیت کوین مدتهاست ادامه داره و ببینید تا کی ادامه خواهد داشت .دوستان من اهل فن نیستم و کاربلد هم نیستم فقط بعنوان یه دنبال کننده اینو درک کردم و نظر کاملا شخصیه ،نیاز نیست بپرید بهم. یا حق
اولا ک من ادعایی بر تریدر بودن ندارم دوما چشای کورت باز کن علامت سوال گذاشتم یعنی از کسانی ک اهل فن هستن سوال کردم نه از تو پلشت سوما حرفی زدی ک شیخ بهلول خندش میگیره بهت گفتن اشتباه بهت برخورد اسکول