ارزهای دیجیتال: ناامیدی یا فرصت؟

بالا تا پایین ارزای دیجیتال آشغاله، اونایی که سه سال پیش سرمایه گذاری کردن اکثرا هنوز حتی به پول خودشونم نرسیدن تازه با اینکه دلار به نسبت اون موقع چند برابر شده، یعنی سه سال پیش شما رو هرچیزی به غیر از اینا سرمایه گذاری می‌کردید الآن پولتون ۱۰ برابر شده بود، حالا تازه منتظر نشستیم ببینیم پولمون برمیگرده یا نه، یه روز میرن بالا بعد تا دوماه فقط اصلاح میکنن

همه بازارها بالا و پایین دارند. آدم باید زیرک باشه نه احمق که در سقف بره یک سهم یا یک ارزی رو بخره.

دقیقا مثل من بعد چهار سال ۲۰۰ میلیون پولم شد۱۵ میلیون الان شده ۹۰ میلیون هنوز بعد ۴ سال به پول خودم نرسیدم چون همش ریزش بوده تو الت کوین های که من داشتم مثل فانتوم از ۳ دلار ریخت امد پایین بعد ۴ سال هنوز یک بار هم بالای ۱دار ۵۰ سنت نرفته

اولا که احمق شمایی که ادعای زرنگیت میشه ، بعد از کجا میدونی کی تو سقف خریده که حرف مفت میزنی، من فقط راجع به این ارز صحبت نکردم گفتم کل بازار، اگه راجع به ارث پدریه تو حرف زدم بیا نظر بده

باسلام دوست عزیز واقعا جای تعجب داره من همین ۹۰ تومن رو یک ماه میکنم ۲برابر به راحتی اونم با ۳ تا ارز تو همین بازار فعلی درضمن همین الان ازز Fat میخریدم با فروش به موقع واگه طمع نکنم راحت۲۵ میلیون به پولم اضافه میشه واینکه باید همه چی دست به دست هم بدن و خدا هم باید بخواد موفق باشید

حرفت درسته ، اصل مطلب اینه که ، کی ورود و کی خروج بزنی ، اگه این توانایی در یک کاربر وجود داشت قطعا موفق می شه