تشکر از سود و درخواست کمک به نیازمندان

من از همه کسایی که دارن اسممو میارن و خوشحالن بابت سود تشکر میکنم بابت حالو هوای مثبتی که گرفتم
هنوز مونده تا تارگتای بعدی من تارگته زدن سقف تو این ماهو دادم صبر کنید و یچیز دیگه که ازتون میخوام اینه که اگه کسایی که خیلی سود کردن با حجمه بالا تو سود بودن کمک به بچه های کار و نیازمندا فراموش نشه
پر سود باشین شما لیاقتشو دارین

واقعا دمت گرم سلطان وقتی توی ضرر بودم خیلی عصبانی میشدم حتی می خواستم با ضرر خارج بشم ولی وقتی پیام هایی که می گذاشتی و می خوندم خیلی آروم می شدم در کنار شما استوار تمام توان شو گذاشت تا به همه ای ما روحیه بده انشاالله هر کجا که هستی و هر کاری که می کنید موفق باشد

عرض ادب داداش تو قیمت شست و هفت هزارتومن خریدم چیکار کنم نگه دارم واگه نگه دارم تاچه قیمتی منظورم تریده

سلام من دقیقا ۳سال با این ارز م زمانی که به خاک سیاه کشوند دوستان کجا بودن چرا وقتی ارزی معلومه پامپ کردن ش همه پیدا می شن من از ۴دلار بودنش شدم ۱۰سنت حساب کن ۳۰۰ میلیون تو سود بودم با ۱۰۰ تمن که داشتم ولی پرید

سلام اغا اگه امکانش هست ارز های مثل مانا و سند باکس و نیر پروتکل یه مختصر بگو حالا هرکدوم مقدور برات

تحلیل کنم خبرت میکنم چشم

داداش واقعا تحلیلاش درست در اومده من نه همه رو امید داد وگرنه الان همه اینجا داشتن میگفتن کاش نمیفروختیم اول از همه خودم خدا خیرش بده تک تکه پیشبینیاش درست در اومده من هنوز باور نمیشه