سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی .
در بین کامنت ها بعضی از دوستان پرسیدند که سقف قبلی کیشو چند بوده و در جواب عرض کنم که از قیمت الان حدود ۲۰۰۰ درصد رشد داشته و سوال بعدی دوستان این بود که ایا سقف قبلی شکسته میشود و در جواب عرض میکنم بله شکسته خواهد شد ولی باید صبور باشید چون مشخص نیست زمان شکستن سقف قبلی کی و چه زمانی باشد و یا شاید همین الت سیزن در پیش و رو در پاییز شکسته شود و همه را پولدار کند و اگر پولی که بهش نیاز ندارید سعی کنید ارز کیشو را هولد و نگهداری کنید و زمان خودش بفروشید . من خودم یکی از هولدرهای شیبا بودم و ۱۲ میلیارد شیبا را مفت فروختم و هر لحظه افسوس میخورم و حدود ۲ ساله که نزدیک ۳ تلیارد واحد کیشیو دارم و تا سقف قبلی را نزنه نمیفروشم و توضیح بر اینکه هر ارزی قیمتش به سقف قبلی میرسه یا شکسته میشه و در نهایت شکسته نمیشه و در اون قیمت میفروشید
موفق و پیروز باشید
احسنت برشما .بسیار عالی
البته شما در نگهداری و هولد این ارز مختارید من حدود دو سال بیشتر این ارز دا م حدود ۳۰ میلیارد که نزدیک به سه میلیارد از تراکنش بهم اضافه شده بنظرم خیلی روی این ارز نمیشه حساب باز کزد همین یک ساعت پیش ۳۳۰ میلیارد دیگه خریدم به هوای اینکه کف قیمت رسیده دیدم باز تو ضرر رفتم شما این هم پول دادی بالای این ارز البته من اگه فردا سر به سر بشم ردش میکنم
ممنون و سپاسگزارم