باتلاق ارز دیجیتال و مقایسه ارزها

سلام شب همگی خوش
یه تعدادی از دوستان دارن تو فضا سیر میکنند ولی متاسفانه نمی دانند که از خیلی ارزها غافل می شوند .
ارز دیجیتال عین یه باتلاقه که سطح زیبا و فریبنده ای داره و زمانی که واردش میشی با هر حرکت بیشتر تو اون فرو میری و ضررهای بیشتری میکنی و تاوان زیادی میدی .
شیبا یکی از اون یاتلاقهایی است که با اون تعاریف زیبا و تبلیغات توانسته اند روی تله رو بصورت زیبا در بیاورند تا صیدهای زیادی رو جذب اون تله بکنند .
شیبا سود خودش رو در همون سالهای اول داد و توری که پهن کرده بود موفق شد تا نفرات زیادی رو گیر بندازه . نفراتی که با فکر میلیاردر شدن نمیتونند ازش دل بکنند و ذره ذره آب شدن سرمایه های خودشان را در مقابل چشمانشان دارند نظاره می کنند . دریغ از اینکه از سرمایه گذاری در خیلی ارزها جا ماندند.
( بصورت ریالی عرض میکنم )
شیبا از ۶۵۰ اومد به ۲۳۰۰ ، دوباره به ۱۳۵۰ بازگشت تقریبا ۲ برابر
فلوکی از ۴۵۰ اومد به ۲۰۴۰۰ ، دوباره به ۱۷۴۰۰بازگشت تقریبا ۳۵ برابر
په په از ۴۵ اومد به ۴۹۰ ، دوباره به ۹۲۰ حرکت کرد تقریبا ۱۹ برابر
په په ۲ از ۱۳ اومد به ۱۲۹، دوباره به ۴۸ بازگشت و دوباره امکان صعود با بیشتر از سقف قبلی هم هست . فعلا ۴ برابر
و …
اگه برید به چارت و درصد تسلط بازار و همچنین نمودارهای هولدرها و تحت تعقیب ها نگاه بکنید می بینید درصد ناچیزی به خود اختصاص دادند و با این صعودهای چند برابری دارن واسه خودشون سرمایه و ارتقاء رتبه بدست می آورند ولی در صورتی که شیبا همگی اینارو جمع کرده و گذاشته زیر سرش و راحت داره با سرمایه های من و شما داره هر روز یک برنامه بدرد نخوری که اصلا تاثیری در قیمت اصلی شیبا نمیزارن رو راه اندازی میکنه . یکی نیست که بگه شما با راه اندازی شیبا چه گلی به سر خود هولدرهای شیبا زدین که واسه اونا میخواین چکار کنین .
خلاصه من نظرم اینه که با این راه اندازی ها یه روز مثل لونا نشیم و اون لونایی که هر دونه اش چند میلیون بود الان اثری ازش نیست . پس خواهشا همگی مواظب باشید .

ایکاش در این بین صحبتی هم از بیت کوین می کردید تا با سلطان این بازار و عملکردش و مقایسه اون با فلوکی و په په و… لذت ببریم

دقیقا حرف حق جواب نداره

قبلا تعریف از شیبا میکردی و انگیزه نگهداری از شیبا میدادی الان ناامیدانه صحبت میکنی..

دوست عزیز من در هر مجموعه ای استثناهایی وجود دارد و در دنیای ارز دیجیتال تنها استثنایی که وجود دارد بیت کوین هست این ارز الان شده مثل دلار . اینجوری که اقتصاد دانان در کل دنیا جمع شدند و میخواستند هم ارزش دلار رو پایین بیارن و هم در خیلی از مبادلات دلار را حذف کنند و خیل مسائل دیگر درباره دلار ، راهکار آن آقتصاددانان جایگزین کردن یک واحد پول دیگر ( یورو ) بجای دلار بود . ولی همگی شاهد این هستیم که با گذشت چندین سال از ورود یورو به بازار، هنوز دلار قدرت خودش رو از دست نداده و یورو هم نتوانسته از قدرت دلار کم کنه و …
در آن زمان بیت کوین اولین ارز دیجیتال بود که در بازار مبادله می شد و همین کوین از طریق راههای گوناگون مثل استخراج از انواع و اقسام ماینرها و یا مبادلات در بازار که نوعی قاچاق در مملکت ما تلقی میشد با هزار و یک دلهره بیت رو نگهداری می کردند و تا الان هم توانسته رتبه اول و بالا ترین قیمت رو مال خودش بکنه .
ولی الان مثل گذشته نیست که در بازار فقط بیت ابراز وجود بکنه . الان طعم سود و سرمایه ی بدون زحمت زبانزد عام و خاص شده و همگان با ترفند های مختلف و ابداء ارزهای جدید و حقه های خیلی برنامه ریزی شده دنبال خالی کردن جیب ملتها هستند و این تنها شامل حال ماها نمیشود بلکه این امر جهانی شده است .
ارزهایی که عین خورشید طلوع میکنند بعد از رسیدن به هدف غروب میکنند .
مگه سوابق و طول مدت فعالیت ارزهایی مثل سولانو و کاردانو و دوج و ریپل و پولکادات و اتریوم و ترون چقدر از بیت کمتر بوده و هست . پس چرا این ارزها که جزء ۱۰ ارز برتر هستند بعد از گذشت این همه مدت قیمتشان به یک صدهزارم بیت نمی رسند و قیمت تک تک آنها بصورت لاک پشتی صعود میکند و بصورت برق نزول میکند پس قرار نیست هر ارزی همیشه سود بده . منتها باید بگردیم و دنبال ارزهایی باشیم که فعلا سفره ی حاتم طاییش رو باز نکرده .
خواهش می کنم مواظب سرمایه هایتان باشید . ممنونم از همگی

من سه سال شیبا داشتم فروختم نت کوین خریدم

امید هم حدی داره .
زمانی که میبینی با این وضعیت بازار تمام ارزها لااقل ۴ یا ۵ برابر شده اند و شیبا هم نمیتونه سه برابری خودش رو حفظ کنه و دوباره نصف راهی که رفته برمیگرده مگه امیدی هم میمونه .
وجدانا په په ، فلوکی ، په په۲ ، ماگ کوین ، بجردائو ، پکس گلد ، فگ و…در کنار شیبا ابراز وجود نمیتونستند بکنند و همگی یا از اون جلو زدند ویا در حال جلو زدن هستند از هر چی شیبای بی لیاقت و سیتوشی میتوشی نفرتت میاد .
بخدا قسم ما نه راه برگشت داریم و نه میتونیم خارج بشیم .

من که فکر میکنم هم بازیها و دارودسته شیبا ( بی بی دوج ، لونا ، لونا کلاسیک ، هگز ، آریوا ، ایلان ،وین ،…) دارن کلا اسکم میشن .

شما باشی حال و حوصله ای واست میمونه تا برسه به امید .
لجبازی و بی لیاقتی هم حدی داری شیبا دیگه از حدش هم گذرونده