سلام به همه
چندتایی ترید کوچیک و مبتدی روی ارز ترون داشتم و سود خوبی هم برام داشت تا آخرین خرید روی قیمت34 که بعدش ریزش تا 24 داشت و در محدوده 24 تا 26 باقی موند حدود 1ماه گرفتارم کرد و منتظر بودم بیاد بالا و نشد که بشه ازش سود بگیرم
روی موسان قبلی با ضرر روی 28 فروختم و تغییر ارز دادم
نمیگم الان روی چه ارزی دارم کار میکنم که محکوم به تبلیغ نشم و فقط جهت راهنمائی به دوستان دیگه عرض کنم که قید ترون رو بزنید و برای ترید و نوسان گیری به فکر ارزهای دیگه باشید
ارز ترون مزایای بسیار زیادی داره ولی در کنارش چندتا عیب خیلی بزرگ داره که اون رو به نابودی میکشونه
بنظر من بزرگترین عیبش تعداد واحد کوینش هستش که بیش از 100 میلیارد واحد ازش تولید شده و همین باعث میشه هرگز قیمت بالایی رو به خودش نبینه
دلیل خروج من از ترون همین یک دلیل بود
خودتون حساب کنید اگر قیمت 1واحدش به 1دلار برسه با حجم 100میلیاردمیشه چند درصد کل بازار ارز دیجیتال؟؟؟!!!
پاسخش یه عدد کاملا تخیلیه?یک سوم کل بازار
امکان پذیر نیست
اونم با تسلط بازار 0.5 درصدی???
در برابر 57%بیتکوین
خداوکیلی خنده داره
در کل اگر بفکر سود یا جبران ضرر هستید دنبال تغییر ارزتون باشید
منم بیش از یک هفته هستش که تغییر دادم و کم کم دارم ضررم رو توی ارزای دیگه جبران میکنم
البته اینم بگم هیچکس فقط با اتکا به گفته های من کاری انجام نده و حتما حتما بیشتر تحقیق کنید
چون این تحلیل برای خودم بود و برداشت شخصیم بود
ممکنه کسی این حرفهارو قبول نکنه ولی برای خودم اجراش کردم
پیروز باشید
مگه قراره ارزش بازار رو همین مقدار بمونه؟ ارزش بازار ارزهای دیجیتال با چند سال پیش قابل مقایسه هست؟ مطمئن باش بزودی ۲۰۰ میلیارد دلار بازار ارز با این سرعت پیشرفت خاطره میشه
سلام
میشه با توجه به ارزیابیتون راهنمایی کنید که چه ارزی برای ترید و چه ارزی برای هولد خوب هست
ممنونم
سلام مثلا به چه ارزهای تبدیل کنیم؟