نمیدونم بعضیا ذات بازارهای مالی رو نمیدونن. یا اینکه بی تجربه هستن و تازه اومدن..بابا خدا وکیلی خیلیها با ی هفته فعالیت تو بازارهای مالی ۳۰ درصد روندبازار رو یاد میگیرن. میفهمن که کف سازی و اصلاح بازار چیه.می فهمن دوران نهفتگی چیه و بر احساس تحلیلها و استراتژی. ترید میکنن. شما برای ساختن ی ساختمون از سقفش که شروع نمیکنی کنه ..اول پی سازی میکنی. صبر میکنی که پی محکم شه بعد یواش یواش میسازی میری بالا…کی فکرشو میکرد بیت کوین یک سنتی بشه ۱۲ هزار دلار.حالا بعضیا شنبه ۱۰۰ ترون خریدن میخوان که آخر هفته بشه ۱۰۰۰ دلار بابا وارن بافت سه بار کل زندگیش و سرمایش تو بازار فارکس نابود شد تا شد وارن بافت من و تو که دیگه جای خود دارییم…
داداش من .من خودم به عینه ۲ ماهو خورده صبر کردم معاملم گیره کف سازی این ترون کف دهن مارو دراورد.توکه بهتر میدونی کی میره بالا پس؟
ببخشید استاد کف ترون کجاست و کجا میخاد کف سازی کنه اونوقت … ترون یک میمون دست پرورده بیت کویین هست والسلام خودش هیچه هیچ واقعا دلسرد میکنه آدمو با هیچ اصولی سازگار نیس یعنی بگم که سواد زیاد اینجا کاربرد نداره فقط شانس و یکی هم قاعده بازی و دست کاری رو بلد باشی همین …
۲ ماه ترون شما…شده ۹ سال بیت کوین فکر کنم ۹ سال شوخی نیست. حالا تو این ۹ سال ی عده هنوز بیت کوینهاشونو نگه داشتن چون اعتقاد دارن بیت به مرز ۵۰۰۰۰ دلار میرسه نه مثل من و شما که ترون ۵۰ تک تومنی از قیمت خریدمون بره بالاتر زودی میفروشیم و کلی ذوق میکنیم که دممون گرم چقدر ما حرفه ایی هستیم