دوستان چرا درباره دلار تحلیل نمیذارید ؟؟ به هر حال همه این ارزها باید دلار بشه تا برسه به دستمون …
اجازه بدید تحلیل یک کارشناس خبره را واستون بذارم که تو کانالش خوندم :
دلار یک زمانی برای اولین بار داشت به محدوده بیست تومان نزدیک میشد که دولت و بانک مرکزی دست به دست هم دادند یکدفه کشوندند پایین تا ده تومان . بعدش حدود نه ماه طول کشید تا برسه به بیست تومان ، و بعدش یکدفعه جهش کرد رفت تا ۳۰ تومان ، خب الان چی ؟
الان اگه دقت کنید دلار برای اولین بار رفته بود به ۳۰ تومان ، به خاطر انتخابات آمریکا دلار جهش کرد به ۲۰ تومان ، خب شش ماه دیگه انتخابات ایرانو داریم ، چون قراره طبق برخی از شایعه ها یک اصولگرا یا حتی شنیده شده یک نظامی بیاد سر کار ، پس دوباره ایران و آمریکا با هم لج میافتند و دلار شروع میکنه میره تا ۴۰ یا ۵۰ تومان …
پس با این حساب تا نه ماه دیگه ( درست مثل دفعه قبل ) دلار ثابت میمونه و بهترین زمان برای خرید هست . بعد از اون که دلار شد ۵۰ تومان ، برید همه ارزهاتونو بفروشید .
شایعه چی شنیدی که باید یک اصولگرا بیاد؟؟؟ با این خرابکاری که اصلاح طلبا کردن، انتظار داری مثلا جهانگیری رأی بیاره؟؟؟ معلومه اصول گرا میاد. نظامی نمیاد. شاید ترامپ باخته به سیم آخر و با کنگره هم هماهنگ نکنه اینو نشون داده. نزدیک ترین احتمال جنگ ، اول حماقت ترامپ هستش که شک نکنید ایران برنده هست ولی باخسارت زیاد اگر در بگیره چون ترامپ حساب و کتاب نداره بعدش جنگهای داخلی هست که عمدا لیبرالهای ایران راه میندازن و البته جنگ بعد داعشیایی که رفتن آذربایجان.
عزیز من دلار به زور تو کانال ۲۰-۳۰ نگه داشته بود توسط دولت ولی ارزش واقعیش این نیست.
ببین دام و گوشت داره قاچاق میشه. یعنی چی؟؟؟ تا یک ماه دگ میکشه بالا. بایدنم بیاد و بگه گزینه های نظامی روی میز هست باز میره بالا.
تنها راه کاهش ارزش دلار یا بهتر بگم افزایش ارزش ریال و ثبات در قیمت دلار کنار گذاشتن معاملات بین المللی با دلار هست. البته میتونه برعکس هم بشه. ولی باید اول نیاز داخل به دلار کم بشه. باید ارز جایگزین بزارن.
به نظرم طی چن سال بعد یک ارز دیجیتال احتمال زیاد چینی جایگزین معاملات دلار میشه.
من به جای دولت ایران بودم مینشستم با چینی و روسیه و چن تا کشور آمریکای جنوبی و آفریقایی که با آمریکا کله هستن با سرمایه گذاری خوب یک ارز مبادلاتی میزدم. عالیه.
خلاصه در مورد دلار: اصلا حساب و کتاب نداره ولی دولت ارز رو تا یک ماه دگ میاره بالا.