مشاوره در مورد خرید ریپل و ترون

سلام دوستان من حدود یک هفته ای هست ریپل و ترون خریدم از دوستان مشاوره میخوام ببینم خوبه یا نه

عزیز فقط به مقدار کم خوب هست سرمایتو هیچ وقت روی این ارزها نزار چون مثل پول خورد هست شما اصل سرمایتو روی بیت بزار چون هم فقط اسمش اعتباره و رشد بازار رمزارزها همه بر اساس قیمت بیت کوین هست یعنی شما درنظر بگیر که اول بیت کوین رشد می کنه بعد آلت کوین ها و ارزهای دیگه
پس شما وقتی بیت کوین بخری تو سودی حالا هرجا فکر کردی آلت کوینی رشدش بیشتر هست می تونی تبدیلش کنی به اون ارز ولی در هر دو حالت در سودی
اما اگر آلت کوین بگیری باید منتظر بیتکوین بمونی تا رشد کنه بعد شما هم بعدش آیا شاید رشد کنی یا نه
بازهم تصمیم گیری با خودت هست من فقط پیشنهاد دادم
ضمنا تازگی آقای دیوید شوارتز مدیر ارشد ریپل خودش اعلام کرده ۳۰۰ هزار دلار در الت کوین ها ضرر کرده
یک سرچ کنی خبرش میاد
و به این حرفایی که الان انفجار میشه الان می ترکه الان ۱۰۰ برابر میشه و اینا گوش نکن چون رفتار این ریپل رو توی ۲ سال پیگیری کنی و یک حساب سرانگشتی همه چی دستت میاد
موفق و پرسود باشی

شرمنده من زیاد سرمایه نکردم پنج میلیون سرمایه کردم برای همین میخواستم ببینم چطوریه حالا به نظر شما با پنج میلیون آلت کوین میشه خرید اگه میشه نماد انگلیسیش رو بفرست ممنون میشم بعدم یه چیزه دیگه دوست گرامی ایا این ریپلها و ترونهامو میشه تبدیل کنم به این ارزیی که شما میگید یا نه

دوست من راستش بیت کوین چندتا هست من زیاد تو این کار سر رشته ندارم محبت میکنی نمادشو به انگلیسی برام بفرستی ممنون میشم

منتظر فرصت خوب باش در پایین ترین قیمت بیتکوین همون ۵ میلیون رو بیت کوین کن و صبر کن البته احتمال رشد الت کوین ها هم بالاست می تونی هیچ کار نکنی انگار نداشتی این پول رو
اما رشد بیت کوین بسیار خوبه