تحلیل قیمت دیروز: فرصت‌های نوسان گیری

خب دوستان راجع به تحلیل دیروز ،قیمت به ۰.۰۱۱۳۹۸ رسید و هنوز تو این یکی دوساعته مونده هم ممکنه بالاتر بره،اگر خوب از فرصت استفاده کرده باشید تونستید ۲ درصد به بالا بکشید بیرون(۵ بار نوسان ۲ درصدی که سقفش ۰۱۱۳۹۸ بود) امیدوازم مفید واقع شده باشه دیروز تا الان این سیگنال

یه نکته جالب اینجاست! راس ساعت ۱۱:۳۰ قبل از ظهر امروز، تا ۰.۰۱۱۵ رفت،یعنی پیش بینی من دوتا کامنت پایینتر به صورت ۱۰۰ درصد درست دراومد و هرکی بهش اعتماد میکرد, تا الان مینیموم ۲.۵ درصد سود میکرد(خودم ۳ بار نوسان رو رو این سیگنال گرفتم و تا ۶ درصد خروجی سود گرفتم همین ۲۴ ساعت گذشته) و حالا جالب اینجاست کامنت من به مراتب منفیش بیشتره ! برای همین میگم ما ادما ی چیزیمون میشه :slight_smile: و اگر ضرر کنیم حقمونه

یه سوال اقا مرداد : شما بدای نوسان گیری از ویچین میری رو تتر؟؟

سلام.بستگی داره مارکتای دیگش شرایطشون چطور باشه.بعضی وقتا رو اتر بعضی وقتا رو تتر، ولی بیشتر روی تتر چون یمقدار برام از لحاظ فکری استیبلتره این مارکت.واقعیتشو بخوای کلا مارکت تتر خیلی زون خوبیه برای تحلیل بهترش، اگه میخوای ترید کنی رو ویچین تمرکز کنی خیلی به مراتب جواب تره تا ارزای پرحاشیه دیگه مثل ترون، من دیشب رفتم رو آلفا، همین الان ساعت ۱:۴۸ دقیقه بامداد ۱۰ درصد رو سود کشیدم بیرون،باید تریدت منعطف باشه

اقا مهرداد مرسی از راهنمایی هاتون.برای کوتاه مدت(نهایت دو یا سه روزه)
پیشنهاد میکنید تو چه رنج قیمتی خرید کنیم؟