سلام دوستای من ، یه چیزیو برای مبتدی ها بگم ، وابستگی و عادت تو زندگی کلا خوب نیست ، نباید روی ارز خاصی تعصب داشته باشید
دوستان وقتی بیت ۱۰۰۰$ میریزه ، آلت کوین ها داغون میشن و دلیلش این هست که نصف بزار کریپتو برای پادشاه بیت کوین هست
تنها آلت کوینی که فقط و فقط یا ثابت میمونه یا مقدار کمی میاد پایین ترونه ، من سیگنال خرید و فروش نمیدم چون نمیخوام مدیون کسی باشم
اگر به فکرِ ۶ ماهه میلیاردر شدنی ، این بازار هثاینطوری نیست
من ترون رو از ۲۲۰ تومن دنبال می کنم و خداروشکر وقتی ۱۰۰۰ تومن شد سودم رو کردم ، الان ۱۱۰ میلیون تومن ترون دارم و تقریبا ۲ ماهی هست که سودی از ترون نکردم ( البته خرد خرد بین ۰.۰۲۴ تا ۰.۰۲۶ نوسان گرفتم )
صبر باید داشته باشید فقط صبر
اون چند روزی که ترون به ۱۱۰۰ تومن هم رسید اینجا گل و بلبل بود و همه با دمشون گردو میشکستن ، پروژه سان خیلی اصولی تر از اون چیزی که فکر کنید داره پیش میره
بخدا اگر اینارو مینویسم واسه اینکه ترون هاتون رو نفروشید ، میخوان خسته بشین و بفروشین ولی حداقل تا دی ماه وایسید ، من قبلا هم گفتم : ترون - ویچین - کاردانو ، اینا ارزای زیر ۱ دلاری هستن که بدجور منفجر میشن
ویچین تو یه روز از ۹۵ تومن رسید به ۴۳۴ تومن تازه با دلار ۲۲ تومنی ، کاردانو از ۸۷۰ تومن شد ۳۲۰۰ تومن تو ۲ روز
صبر داشته باشد ناامید نباشید وگرنه خرید و فروش شما سودش واسه من نیست
فقط خواستم تجربه در اختیارتون گذاشته باشم
پی نوشت : اگر دوست عزیزی میخواد بگه خب بیت میخریدی بهتر بود یا فلان و بیسار ، دوست عزیز اونارم خریدم و ۴ ساله تو بازارهای مالی هستم
این حرفا واسه ارزای زیر ۱ دلار بود
داداش دمت گرم واقعا خوب گفتی ازت ممنونم بابت اینکه انقدر زیبا وقت گزاشتی و حقیقت رو نوشتی
برای من که تازه وارد بودم و ریپل گرفتم و بعدش تبدیل کردم به بیت و تازه کمی بازار رو شناختم عالی بود
من تونستم ضررهام رو تو ریپل با بیت کوین جبران کنم تقریبا بیت ۱۵۱۵۰ بود که من تبدیل کردم
و الانم ۱۲۰۰۰ تا ترون دارم سوالی که دارم اینه که به نظرت ترونهام رو هم تبدیل کنم به بیت یا اینکه نگهشون دارم کناره
چون سرمایه اصلیم رو بیت کوین هست
سلام، خوشحالم که به دردت خورد حرفام ، اگر ۱۲۰۰۰ تا رو احتیاج نداری بهش ، نگه دار ، از نظر من قیمت ترون ازین پایین تر هم میاد ( نظر شخصیمه ) ولی یهو بدجوری منفجر میشه و این انفجار از نظر من تا کمتر از ۳ ماه دیگه اتفاق میوفته ، مثل همون روزایی که تا ۱۱۰۰ تومن رفت ( با دلار ۲۲ تومنی )