احتیاط در نقطه کلیدی ۱۹۵۰۰ دلار

روی نقطه کلیدی ۱۹۵۰۰ دلار احتیاط کنید. دوستانی که تو بازار فارکس ترید میکنن توجه بیشتری کنند. در اون نقطه اوج نقد شوندگی بیت کوین رو خواهیم داشت. دو دسته از کسانی که اونجا نقد شوندگی رو بالا خواهند برد. دسته اول کسانی هستند که سال ۲۰۱۷ تو اوج قیمت خرید کردند و این مدت رو هولد بودن توی کیف پول تو نقطه سر به سر قیمت خارج میشن. دسته دوم معامله گران اسکلپر هستند که تو اون نقطه با حجم های بالا وارد پوزیشن فروش میشن. و این نکته رو فراموش نکنید که در علم تکنیکال مبحث سومی داریم که از پایه‌های فلسفی و منطقی محسوب میشه! اونم اینه که تاریخ تکرار میشود! دوستان این کامنت ها رو بر اساس تجربه ده ساله دارم میگذارم و نه هولد کردم و نه فروختم. من یه تریدر هستم و فرقی به حال من نمیکنه بیت کوین بالا بره یا پایین بیاد. من رو روند سوار میشم و بازار در هر جهتی حرکت کنه سود میکنه. این کامنتها صرفاً برای عزیزانی هست که سرمایه و دارایی زندگیشون رو نقد کردن و شاید میخوان تو این بازار سرمایه‌گذاری کنن. همین امسال کلی از دارایی مردم تو بورس نابود شد و علت اصلیش عدم آگاهی و دانش کافی بود و اینکه منطقی در کار نبود برای این حجم خرید و فروش در بورس. امیدوارم که بتونید از فرصتها به بهترین نحو استفاده کنید. موفق باشید

دوست عزیز بنظر شما الان وقت خرید چه ارزیه من تازه کارم میشه راهنمایی کنید لطفا؟

همونطور که گفتم تا بیت کوین وارد کانال ۱۹۰۰۰ نشده و قیمت ۱۹۵۰۰ رو لمس نکرده صبر کنید