سلام دوستان یه نکته خیلی مهم اینکه به هیچ عنوان ریپل به کیف پول کوینومی انتقال ندید وگرنه ٢٠ ریپل برای فعال سازی این ارز ازتون کم می کنه هیچ کاری هم نمی تونید بکنید .. این بلا سرم اومد و بالای ٣۵٠ تومن ضرر دادم.ً. واقعا ارز بیخودی هست :(((
داداش حتماً تازه کار هستی که نمیدونی همه کیف پولهای مختلف ۲۰تا ریپل اول کسر میکنند، اما خریدهای بعدی فرقی نمیکنه که چه کیف پولی باشه، دیگه کسر نمیشه!!! این مربوط به بلاکچین خود ریپل است که کارمزد خرید ۲۰تا میگیره ،فقط یک مرنبه???
شت چرا مثلا قانونش همینه
ضرر نیست قانون کارش اینه فقط بار اول ریپل تمام کیف پولا ۲۰ عد به عنوان کارمزد برمیداره تراست هم همینه و تا هر مدت هر چند بار نقل و انتقال انجام دادی بدون کارمزد هست ،کارمزد برای هر ارزی یه جور هست
به هر کیف پولی بریزی 20 ریپل کم می کنه
حالا خودتونو کشتید که همه کیف پول ها این کار رو می کنند بعدم آقا پر مدعای کهنه کار ربطی به تازه کاری نداره برای اینکه هیچ آلت کوین این مدلی رو ندیده بودم پول بگیره و ضمن اینکه در کیف پول دیگه ای ندیده بودم که اون توضیح مختصر بالا رو در موردش نوشته باشه واسه همین اینطوری برداشت کردم.. کسی که به دیگران می خنده به خودش خیلی خندیدن ?
عزیز چرا حرف الکی می زنی؟!! اتفاقا کارمزد می گیره ولی نسبت به کارمزد صرافی خیلی پایین تر.خودم تست کردم.. من فقط در مورد آیوتا شنیدم کارمزد هاش صفره ولی خودم باهاش کار نکردم