هیچکس ایمان نداره ۴ ماه دیگه اتر ۲۰۰۰ دلار میشه اینجوریه که مقطعی قیمت میریزه با فشار فروش. ولی ایمان دارم ۴ ماه دیگه اتر ۲۰۰۰ دلاره
سیا جان چرا اعتقاد ندارم
من کاملا معتقدم … ۲۰۰۰ دلارم تازه مفت قیمتش
من دندون تیز کردم
چون پیرهن ها پاره کردم تو این بازار
ارز با اصالت باید بمونه تا جواب بده
ارز نیمه ریسک و سوپر ریسک نیستش که بزن در رویی کارکنی
دوستان عزیز … تمام ارزها رو ترید در لحظه میکنن اما وقتی چهارتا مقاله بخونن میدونن ارزهای ترید دقایق و کوتاه مدت ؛ ارزهای نیمه ریسک و سوپر ریسک هستن ؛
نه ارز با ریشه و اصالت
اتر باید ورز بیاد
وقتی رشد عالی کرد بفروشی
پولی بده که به زخم زندگیت بزنی
وگرنه فروش ۵۰۰ دلار بروی ۶۰۰ دلار
یعنی ریزه خوری
چون بری بالاتر ؛ این بازار همون سود رو ازت میدزده
الان بری بپرسی ۹۰ درصد ابراد پول از دست رفته بیشتری دارن تا بدست آورده
پولهای بدست آورده از ترید ارزهای نیمه ریسک رو باید بیاری رو امثال اتر بریزی
تا بهت سود مطمعن و خوب بده که برای اینده خیر و خوشبختی بیاره
سقوط فعلی هم باعث و بانیش همون بخر بفروشان ؛
ببینید چه محدود ریخته
نشان دهنده اینه که افراد سنگین ارز رو تو مشتشون نگه داشتن
براساس چه تحلیلی؟
واقعا عذر خواهی میکنم از محضر گرامیه شما که این ۱۰۰ دلار ریزش ها برای شما هیچی نیستش و ریزه خوریه امکانش هست یک مقدار به بنده حقیر پول قرض بدین؟؟! برای یکی مثل من که ۳۰عدد اتریوم دارم و رو ۶۱۰ دلار فروختم و الان شده ۵۰۰ دلار ۳۰هزار دلار فرق میکنه عزیز دل برای من که خیلی پوله اگه برای شما ریزه خوریه عذر خواهم و اینکه منم عقیدم بر اینه که بالای ۱۰۰۰ دلار میرسه اما این موقعیت ها رو که ریزه خوریه برای شما ۳۰ هزار دلاری سود میکنم☺️
مشکل اینجاست همیشه سود نمیکنی. ایندفعه ۳۰۰۰ دلار سود کردی مطمعن باش دفعه بعد ۶۰۰۰ دلار ضرری میکنی.
در ضمن همه مثل شما پول گرفتن ۳۰ عدد اتر رو ندارند گرگ والستریت
به حرف منطقی این اقا پیام خندید و تمسخر گونه بود
میخوام بدونم کی پولتون رو از میدید و مردانه بیاید اینجا بگید
آقا امین عزیز چه دلیلی داره که پولمو از دست بدم؟؟ من یک تریدرم و الله بختکی کار نمیکنم که با ایشالا ماشالا بگم میره پایین به امید خدا یا میره بالا دو روز پیشم کامنت گذاشتم رو ۶۱۰ که گفتم تا ۵۰۰ و پایین تر هم میریزه باید فرصت هارو قدر دونست من که ازین فرصتا اترامو بیشتر میکنم دلیلی هم نداره همه تریدر باشن یک عده هولد میکنن یک عده هم از بازار با این نوسانات گین میگیرن خوش باشید?
۳۰ هزار دلار نمیشه میشه ۳ هزار دلار?