لغو تحریم‌ها و تاثیر بر بازار

با سلام
با امکان لغو تحریم ها دلار تا کانال 15 هزار میاد گفتم بدونید که سرماتون به خطر نیوفته هر چقدرم افزایش داشته باشیم همه چی بستگی به قیمت دلار هم داره
80 درصد امکان لغو تحریم ها وجود داره
بایدن گفته همه چیز بستگی به ایران داره
گفتم که بدونید
از پس فردا همه ارزهای دیجیتال کانال صعودی رو در پیش دارن و برای ریسک کمتر فقط با 30 درصد سرمایه وارد شوید و متکی به یک ارز نباشید
پیشنهاد ما ترون ریپل اتریوم

دوست عزیز فراموش نکنین که ترامپ لعنتی از رگ گردن به ما نزدیکترست

آقای آنلاین تحریما که سهله،تو ایران دلارم چاپ بشه قیمت دیگه 15 تومن رو نمیبینه ،بعدشم ترون بدرد نخور ترین ارز دنیاست با اون سازنده دزده جیب برش

بایدن هم بشه دوسال طول میکشه بیاد با ایران توافق تازه ای بکنه. در ضمن وقتی زلزله میاد فرداش همه چیز درست نمیشه. اینهارو گفتم تا تحلیل نادرست ندیم.
اما در هر صورت قیمت اصلی دلار هیچ ربطی به آمریکا نداره بلکه تصمیم خود دولته برای دادن بدهی هاش.

دلار عمرا بیاد پایین.مثل اینکه جلسه چهارشنبه سران نظام و اقتصادی کشور شما بررسی نکردید و قرار بر این شد دیگه دولت از بانک مرکزی استقراض نکند و برود تمام بی پولیهاش از بورس بوسیله هر چیزی که شده بورس بالا ببره و یکیش قیمت دلاره واز اونجا عیدی و بودجش تامین کنه

مثل اینکه شما روز چهارشنبه سران نظام و اقتصادی کشور بررسی نکردین قرار بر این شد دولت دیگه از بانک مرکزی استقراض نکنه و برود تا آخر سال تمام بی پولیهاش از بورس تامین کنه و بورس برای اینکه بالا بره بایستی دلار 25 به بالا نگه داره.

با وجود تحریم کمتر و برجامی ک برقرار بود دلار توو دوره‌های قبل افتی نداشته ک هیچ رشد رو ب بالا متوسطی هم داشته سال‌های قبل..
خود دولت نیمی از خزانه‌اش با همین رَویه پر میشه

دلارزیر۲۴نخاهدامد