تجربیات و راهکارهای سرمایه گذاری

دوستان یه چیزی بگم نصفیاتون توقع سود بیت از ارز های دیگه دارین چون چند سال پیش به نصفیاتون پیشنهاد خرید بیتکوین شد و نصفیا چون اعتقادی نداشتن به خود من موقعی ۲۷ هزار تومن بود پیشنهاد خرید شد ولی نخریدم گذشته ها گذشته بله الان اگه ۲ بیت داشتی یک میلیارد سرمایه بود برات ولی نداری و میخوای با ارز های دیگه برسی و تصمیم های جسورانه میگیری یکهفته میگذره میگی اووو چی گنده چی فلانه میخوای سرمایه گذاری کنی پولت زیاد بشه روزانه سود کنی باید نوسان گیری یاد بگیری ولی میخوای مثل بیت کوین بشه برو قشنگ تحقیق کن ببین چه ارزی داره رو جه چیزی کار میکنه تو طول ۴ سال دیگه به کجا میرسه پیشرفتی داره اینو بدون یکشبه قیمت هر ارزی نمیرسه به اون قیمت رویاهات سرمایه گذاری صبر میخواد و پیگیری پس صبر داشته باش من خودم فکر میکنم یه زمین تهه یه منطقه ای خریدم انداختمش تا چند سال بعد بره بالا چون ارز دیجیتال خاصیت ضد تورم داره
پر سود باشید
حاج علی .

شما خودتون چه ارزی برای دید چند ساله پیشنهاد می کنید؟؟ من خودم نظرم اینه که ریپل چون داره با بانک های جهانی همکاری می کنه اینده خوبی باید داشته باشه.

من اتر رو پیشنهاد برای سال میکنم تو سال خوبه و چین هم اعتقاد دارم تا ۲۰۲۲ جواب خوبی بده بازم میگم ارز دیجیتال ضد تورم شما ارزش پولت تو چندسال اینده حفظ میشه مثل زمین میمونه حالا تو کدوم منطقه بخری چقدر اون منطقه رشد کنه تا زمینت گرون تر بشه فقط میگم مقاله های سایت های مختلف بخونید و ببینید برنامه های اینده هر ارز چیه بر اون اساس دخیره سالیانه کنید که جواب مثبتی هم میگیرید
مثل سال ۲۰۱۷ خدا رو چه دیدی شاید انتخاب درستی کردی سال ۲۰۲۳ سرمایت چند برابر شد
موفق و پیروز باشید