با احترام به همه دوستانی که لطف کردند منو قابل دونستند و زیر کامنت من جواب دادند خیلی ممنون از شما
تقریبا چیزی ک من گفتم داره درست در میاد و بیت روند صعودی هستش
دوستان من هیچ انتقادی به نظر بعضی از بچها ندارم
ولی لطفا یکم اطلاعاتتون رو بالا ببرید و تحلیل کندل ها و تایم فریم هارو یاد بگیرید بخدا چیزی نداره و خیلی آسونه لازم نیست هرچی دیدید دیسلایک کنید بخدا فقط یکم یاد بگیرید الگو ها مثل آب خوردن هستند
امیدوارم توی این اوضاع بتونید خوب درآمد داشته باشید چه بیت بالا بره چه پایین بیاد
من تقریبا یک هفتست دارم براتون تحلیل میذارم و دوستانی که دنبال میکنند میدونن که تقریبا 90 درصد تحلیل های من درست دراومده
بعضی دوستان تحلیل های تریدینگ ویو رو اینجا کپی میکنن و یچیز 50 50 میدن دست ملت بخدا این هنر نیست اینکه بتونید شرایط بازار رو تحلیل کنید مهمه
من خاک پای دوستان انتقاد کننده هم هستم ب شرطی که انتقاد سازنده باشه
بله چیزی نیست شما دوتا خط میکشی یه خط حمایت یه مقاومت که بری روی بایننس نگاه کنی کدوم نقطه ها اوردر خرید گذاشتن میشه حمایت فروش کجا بیشتره میشه مقاومت که من نهنگ دیدم ۴۰ درصد سرمایشو داد روی ۱۲۶۰۰ همین نمودار هایی که افراد حرفه ای میذارین فروخت پامپ شد تا ۱۹۸۸۰ به همین راحتی ۴۰ درصد بیت های یک نهنگ رفت روی ۱۲۶۰۰ و اینکه بیت اصلا تکنیکال خور نیست یه فاندامنتال فردا میاد میبینی روی ۱۹ یا ۲۰ رو رد میکنه حرفه ای هاش توی تریدینگ ویو توی این پامپ ۹۰ درصد تحلیل هاشون غلط از آب در اومد شما میگی کاری نداره …
الان روندش صعودی هست به نظرت؟ که درست در بیاد.