من 7 ساله توی دنیای کریپتو کارنسی هستم توی این هفت سال با این که تحلیل میدونم ولی تحلیل هارو فقط و فقط واسه خودم میزارم هیچ وقت هم نیومدم اینجا توی نظرات تحلیل نزاشتم چون واقعاً تحلیل در این پروسه خیلی خیلی سخته با این که 7 سال تجربه دارم خیلی از تحلیل هام برای خودم اشتباه در اومده اون وقت موندم فاز اونای که چند مدت توی این کار اومدن هی از خودشون تحلیل میزارن و خیلی از دوستان رو متضرر میکنن خواهشا جمع کنید و با تحلیل الکیتون کسی رو متضرر نکنید فقط دوتا نکته بهتون بگم همیشه یادتون باشه چون تجربه من از این بازار همینه یک این که هرکسی که اینجا تحلیل میزاره به تحلیل اونا عمل نکنید متضرر میشید و خودتون نوسان بگیرید تا جای که میدونید دوم این که بهتون بگم یادتون باشه این بازار همیشه همیشه در حال صعود هست تمام
این شد حرف حسابی این بازار تحلیل سرش نمیشه
تحلیل گر با تجربه
کارنسی توی ایران از سال ۹۳ قابل سرمایه گذاری بوده به فرض اینکه شما از اول بسم اللهش هم بودی میشه ۶ سال
من همیشه دنبالش میکردم پول نداشتم که سرمایه گذاری کنم چون این بازار واقعا برام جذاب شده بود و یه سرگرمی بود الان تازه 1 سال شروع به سرمایه گذاری وترید کردن کردم و خداروشکر خیلی سود کردم من فقط از اون موقع دنبالش میکردم اگه این حرف من رو بخونید خیلی از دوستان هم هستن که میگن آره واقعا ماهم خیلی وقته فقط دنبال میکردیم حالا گرفتی زرنگ