درخواست انرژی مثبت و تبادل نظر

سلام دوستان من هر ارزی بری انرژی منفی داره هرکسی میاد میگه این ارز بی ارزشه درد نمیخوره ضرر کردم کلی حرف. دوستان من ضرر وقتیه که تو خرید زدی بکشه پایین بعد بفروشی از ترست که بگی وای بیشتر نیاد پایین ضرر کنم نه داداش بیاد پایین بالا هم میره باز. میگن بعدازهر سربالایی یه سرازیری هست پس بازم سرازیر میشیم نگران نباشید نفروشیدبزارید باشه یه حد مشخص کنید واسه معاملتون طمع هم نکنید بفروشید بره باز بمونید بیاد پایین بخرید اگرم فکرتون چندسالس سود بکنید هولد بکنید پس دیگه بزارید برید تا چندسالتون که رفت بیای نگاش کنید.بخدا یه چند نفر انرژی مثبت بده اینجا عالی میشه حرف واقعی بگه عالی میشه. باورکنید دوستان اگر کسایی که بلد نیستن نیان بگن بخرید بفروشید و میدون دست دوستانی که واقعا حرفه ای هستن بدن اونا بیان بگن بخرید بفروشید کلی سود داریم .ماها هرکی اینجا حرفی میزنه سرهمین نمیدونیم کی حرفه ای کی نیست اگر کسی راست بگه درست بگه دیسلایکش میکنیم دوستان خواهش میکنم ازتون? نظر الکی ندید انرژی متفی ندید بزارید دوستانی که واردن بشناسیم از تجربیاتشون استفاده بکنیم هممون سود بکنیم بخدا اگر اینجا این پیام های ترون درست بشه حرفای مهم زده بشه کلی از دوستان میرم تو بیتو اتریومو و … میگن ترون تماما انرژی مثبت تماما تحلیل هاشون توپ عالین باتجربن همه میریزن تو ترون بابا این ۱۰ میلیون اون ۱ میلیون اون ۲۰۰ میلیون مگه کمه همین جوری همین جوری یه عالمه می ریزن رشد میکنه.خواهش میکنم دوستان راه بدید دوستانی که واردن کسایی که واقعا حرفه این حرفاشون بزنن تشکر از همتون همکاری کنید خواهشا تا اینجا بهترین چت ها با مثبت ترین حرفا باشه تشکر از تک تکتون.
ممنون میشم نظرتون بگید درمورد حرفم تشکر???

افرین قول بدیم از این لحظه انرژی منفی ندیم حالا که وارد این بازی شدیم نتایجش هرچی باشه بپذیریم.
دوستان نوسان گیری کار اسونی نیست بی مهابا دل به دریا نزنین خدایی نکرده سرمایتون کم نشه. هولد بهترین گزینس.

حرف حساب جواب نداره

اره واقعا قول بدیم ممنون از نظرتون دوست عزیز

فدای تو داداش مرسی