سوالات مبتدی درباره بیت کوین

سلام دوستان، من تازه واردم لطفا کمکم کنید چند تا سوال دارم… بیت کوین رو از چه چیزی باید جمع کرد؟ یکی میگه موبایل میشه یکی میگه کامپیوتر یکی میگه برنامس یکی میگه سایته یکی میگه دستگاه مخصوص داره… اخه کدومه؟ و اینکه چطوری شروع کنم و با چی؟ لطفا کمکم کنید… ممنون.

سلام اینجا فکر نکنم چیز خاصی گیرت بیاد تو همین برنامه مقالات رو بخون
مطالعه,مطالعه,مطالعه

ماینر بخر داداش

عزیزبیت کویین ی ارزه ک دستگاه ماینر اونواستخراج میکنه یعنی این دستگاه ی فرمول ریاضی حل میکنه وپاداشش,میشه دستمزد این دستگاه ک بیت کویین می باشد ومیتونی ازصرافی ها احرازهویت کنی ودراصلاح ها وقتی قیمت پایینه بخری

در مورد بیت کوین دو بحث استخراج (ماینینگ)وسرمایه گذاری وجود داره.
استخراج با ماینر (ایسیک) انجام میشه ب صورت معمول ، هر چند با گوشی و لپ تاپم میشه ماین کرد ولی بسیار ناچیزه.
تو این دوره کلا بحث استخراجو بیخیال.

خب در مورد سرمایه گذاریم میتونی به یه صرافی (ایرانی یا خارجی) بری و ارزی ک میخوای سرمایه گذاری کنی روش خریداری کنی(تو گوگل سرچ کن صرافی ارز دیجیتال)
خب حالا ارزی ک میخری هم میتونی داخل کیف پول صرافی نگه داری یا سایر کیف پولها ک سرچ کنی بازم میاره واست مث تراست والت

*شما واقعا خیلی اطلاعاتتون کمه همون طور که گفتین خودتونم اول سعی کنین آموزشای لازمو ببینین اگه میخواین خرید و فروش کوتاه مدت داشته باشین؛ ولی اگه قصدتون سرمایه گذاری بلند مدت(یک سال به بالا) رو بیت کوین یا ارزای شاخصه با آشنایی نسبی با این بازار میتونین ورود کنین.

موفق باشی⁦✌️⁩

دستگاههای استخراج به نام‌ ماینر فقط