دوستان یه هفته پیش بنده از پشت پرده کنتاکت و اشکال تراشی قانونی ریپل سخن گفتم فقط دیسلایک شدم نمیدونم ما ها چرا یکی از سر دلسوزی اطلاعات و اگاهی هایی که میخونه ومیدونه و به اشتراک میزاره ازش خوشمون نمیاد واین است مشکل روزگار ما ایرانیاا حتی گفتم که لارسن از اسم بردن بیت کویین بعنوان رقیب بد اشتباهی بزرگ مرتکب شد کوری خاندن به بیت واتر از آنجا که همه اعضای کمسیون بورس آمریکا بیت واتر دارند کاری بسیار خطرناک هست که فاندای خانمانسوز به ریپل وارد کنن تا جایی که نابود شود … دوستان به اطلاعاتی که دوستان میدن توجه ویژه شود … دوستار شما علی
الون نظرتون اینه باضررخارج بشیم؟
نه حسن آقا فقط هلد کنید ضررش با من من چند ساله تو این کارم عوامل ریپل هم نتونن خیلیا سر میشکونن که صاحب ریپل شوند توجه داشته باشید در این لاین فعالیت ها ورشکستگی وجود ندارد بلکه واگذاری شاید مثل شرکتهای بیمه هست ریپل با این همه اعتبار سرمایه دارانی هستن که در کمین جذب این همه سرمایه و اکانت هستن شما نیگران نباشید چن روزی نگاه نکنید بعدش بیاید نتیجه رو ببینید من یقین بهتون میدم اتفاقا چون ریپل ارزش وجای خودشو پیدا کرده یه عده در صدد تصاحب این ارزن که ارزشش بیشتر هم خاهد شد … صددرصد شک نکنید نگه دارید اگر سود نکردید من میرازم میرم بمولا ???