دوستان چون دلم میسوزه ودوست دارم هموطنام سودببرند تا یه اروپایی یاآمریکایی ؛ این ارز سود بسیارخوبی میده اما کسیکه براش مقدوره که فعلا نفروشه وهولدکنه یابه زبانی دیگر نگه داره برای چندماهی یاحتی یکسال،اگرچه تویه همین چندوقت هم صعودی میشه سودخوبی میده:folded_hands:![]()
![]()
این ارز کلا از بین نمیره دوست عزیز میشه راهنمایی بفرمایید من ترس من از این که کلا صفر بشه ایا سابقه داشته کلا یک ارز نابود بشه اگه دوستان دیگه ای که تجربه و دانش بیشتری داره توضیح بده سپاسگزارش خواهیم بود
آره داداش من ۳ سال پیش ارز revرو ۴۰ میلیون ازش خریدیم و الان پولم شده ۱ دلار ارز دیجیتال مثل یه تیکه ابر تو آسمونه ممکنه هر اتفاقی براش بیفته
چرا مردمو میخوای بد بخت کنی معلوم نی این اصلا ۱سال دیگه کجاست فقط نوسان گیری
بله عزیز دلم ممکنه یک ارز کامل از بین بره و نابود بشه من خودم
ی ارز داشتم کامل حذف شد تو صرافی مکسی لیست شد ی مدت داشتمش هی قیمتش کمو کمتر شد
خیلی کم شد که پنجاه دلار من شد 0.00000008 دلار و بعد یه روز شمار اومد بالا ارز و بهم 17 روز وقت داد ک بفروشمش و هشدار میداد ک امکان داره این ارز حذف بشه و بره کامل و رفت اخر سر هم
آدمو یاد بهزیستی محک میندازه🥲
تو هنوز فرق بین یک توکن دراپی و شیت کوین رو تشخیص نمیدی چرا نسخه میپیچی برا مردم ترس تو جون مردم میندازی ؟ ارزی که رتبهش تو ۲هفته اومده هم رده ارزهای ۵ ساله چطوری قراره بره اسکم بشه ؟ میشه توضیح بدین لطفاً ، در ضمن در جهان عاقلان بسیارند ،…