Pnut: غوغا در انتظار است!

بچه ها خرید من شد ۱۵۰ هزار تا. هرچی دارید بخرید این ارز قراره غوغا ب پا کنه الان میخندید ولی اول هفته جدید میفهمید من چی گفتم.منظورم از غوغا ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار نیس برو بالای ملیون یعنی ده ملیون.بالاتر حتی.چیزی ک فکرتون هم نمیرسه.،pnut در مقابل رشد این هیچی هستش هیچی.بخرید بخرید.مردم ملت هم امتی ها بخرید پرچم ایران بره بالا بخرید مزه پولداری رو بفهمید بخرید آقا بخرید ک پولداری و ملیاردری در انتظارتونه با خرید این.یاعلی بزودی میبینیت چی میشه.:hugs::face_blowing_a_kiss::heart:

خرید ۲۰۰ هزارتا. چند روز دیگ ب یک یکتون شیرینی توپ میدم. ی چی میدونم از این ارز ban ک میگم بخرید.خرید شماها هیچ فرقی در قیمت ایجاد نمیکنه چون رقمای کلانی خرید نمیزنید ک تاثیر داشته باشه من فقط بخاطر خودتون میگم ک ب ی پولی برسید چون قیمت این ارز از چند روز پیش توسط نهنگ ها تعیین شده هستش و روندش چه ماها بخریم و چه نخریم مشخص کردنش والسلام.برای همین تاکید میکنم ب شما دوستان عزیز بخرید تا از این سود کلان بهره مند بشید و منم از ته دل خوشحال میشم ی ایرانی از نژاد خودم فایده کلان کنه.یاحق دوستان دیگ بریم برای پرواز ب آسمان هفتم هرکس خرید کنه تو ابرها میبینمش.فدای همگی علی چلندر ایلان علی:heart::hugs::face_with_tongue::rose::heart_eyes:

ده ملیون ازش گرفتم کفایت یا نه نظرت؟

ده تومن خریدم کفایت یا نه

جواب منو بده داداش

هیچکس با حرف دیگران خرید و فروش نکن بعضیا قاطی میزنن یه حرفی میگن

دیگ ۶رچی بخری فایدت هم همون قد میشه

هرچقد بخری فابدت همون قد میشه

کنتور که نمیندازه، بیا بنویس خرید 300 هزار
همینجوری سه تا کیم خیاری نظر ننویس یه نفر میاد جو زدگی شمارو میبینه بدبخت میکنه خودشو