سلام و عرض ادب خدمت دوستان و همراهان
بزرگواران میخواستم یک برآیند کلی و تجربی رو از کریپتو و علیالخصوص آلت کوینها بذارم براتون خواهشاً بادقت تا آخر حوصله کنید بخونید تنبلی نکنید ، چون من به احترام شما و دغدغهها و سرمایتون مینویسم هر چند طولانی ؛ روی سخنم با تازه واردهای این بازاره بیشتر ؛ این بازار متشکل از دو فرم معاملاتی یعنی فیوچرز و اسپات هستش ما با فیوچرزکارها کاری نداریم چون این رفتارها رفتارهای قمارگونه و خطرناکیست که خود بنده ضررهای بسیاری رو متحمل شدم تو چند سال گذشته واز دل این ضررها تجربیات بسیاری رو بدست آوردم ، من سعی و تلاشم بر این اساسه که همکاری و همفکری و هم اندیشی کنیم و نظر شخصی خودم رو به هیچ عنوان تحمیل نمی کنم و دنبال لقب استاد و فلان هم نیستم دوست هم ندارم الکی نه کسی رو نه مارکتی رو گنده کنم و یا برعکس ؛ ببینید اگه قرار باشه ما تو هر معاملهایی هر روز سود خالص با درصد بالا بگیریم و هیچ وقت تو ضرر نریم این اصلاً تو هیچ معاملهی دیگهایی تو هیچ بازاری به هیچ وجه منطقی نیست ، و اینکه وقتهایی که که تو سودیم فرصت ریکاوری ذهنی به خودمون و اصلاح قیمتی به بازار و مارکت مورد نظر بدیم ، نه اینکه پشت سرهم خرید وفروش بکنیم ، ما تو مقوله خرید وفروش ونوسان گیری یک اصل داریم به اسم روند ، روند نزولی وصعودی ، اگه بخوایم روند صعودی رو مثال بزنیم تایم یک سال گذشته بیت کوین که از محدوده کف قیمتی ۱ سال قبلش اگه اشتباه نکنم ۴۲ هزار دلار بود راه افتاد و الان به ۹۲ هزار و بیشتر رسیده تقریباً دوبرابر یا اصطلاحاً ۱۰۰ درصد سود داده ، اما نکته مهم طی این یک سال بارها و بارها ریزشهای سنگین و رنجهای طولانی مدت زده و در نهایت صعودی بوده حالا هر معاملهگری تو هر قیمتی یا خسته شده یا ترسیده و یا هرچی نوسان گرفته یا نه نتونسته با روند صعودی بیت کوین مقابله کنه وقتی روند صعودی باشه با فاندهای خبری ویا عرضه وتقاضا نوسان خودش روداره اما در نهایت صعودیه چون روند صعودیه ! اما نکته همین روند در زمان کوتاه تغییر پیدا نمیکنه باید شما صبر کنید ببینید در تایم طولانی بازاساز و حجم نقدینگی و خیلی مسائل دیگه چه تأثیری رو بازار میدارن و در این حین اگه شما یک هولدر هستی نمیتونی بعنوان یک نوسانگیر کا نوسانات رو بگیری چون یا جا میمونی ویا تو قیمتهای بالا بازم جا میمونی و دیگه دستت بسته میشه
خواهش میکنم لطف دارید ، ببینید مردم ما ساده هستن یا یکی ۴ کلمه انگلیسی و ۴ تا خرف قلمبه و سلمبه در مورد هر مبحثی بزنه دیگه سریع تسلیم افکارش میشن بخدا اینطور نیست ، من دورههای چارت خوانی وتحلیل استاد گلشاهیان که یکی از بهترین اساتید تحلیل بازارهای مالی دنیاست ایرانیوالاصل مقیم کاناداست ویدئوهاش تو یوتیوب موجوده ، دورههای پرایس اکشن ( ببخشید معادل فارسیش خیلی بی معنیه ) اندیکاتور شناسی ، کندل شناسی ، دوره جامع فارکس ، دوره جامع کریپتو و خیلی از دورهای آموزشی بازارهای مالی و غیره روبصورت آنلاین طی کردم بارها و بارها توبازار ضرر کردم تو معاملات فیوچرز زندگیم تا لبه پرتگاه رفته اما خدا رو شاهد میگیرم هیچ وقت هیچ وقت از کریپتو بصورت اسپات ضرر ندیدم شاید زمانی طولانی رو یه ارز خوابیده باشم اما هیچ وقت ضرر نداشته فقط تنها عنصری که میخواد صبوری و دانشی نسبیست ، متأسفانه ما تو یه جغرافیایی بزرگ شدیم که سود شخصی رو به منفعت جمعی ترجیح میدیم و برای سرزنش و نا امید کردن همدیگه و تیکه انداختن و خیلی رفتارهای دلسرد کننده بیشتر تلاش میکنیم تا از همدیگه چیزی یاد بگیریم ، هیچ کس کامل نیست هیچکس ناقص نیست دانش اقیانوسه و دانش اقتصادی و مالی یه دریاست ، که ما قطرههم نیستیم ، اینجا محیطیست برای فرار از دغدهای مالی روزانه ت، ه دل همدیگه رو خالی نکنیم به مال هم چشم طمع نداشته باشیم ، به هم صادقانه سیگنال و یا تحلیل در صورت داشتنش البته و نظر بدیم ، یاحق
قرار نیست در دکون و مغازهمون روتعطیل کنیم بشینیم پای چارت
این یک شغل دائم و همیشگی نیست ، میشه بعنوان یک کمکی و پس انداز دلاری بهش نگاه کرد ، دوستانی که با پول وام و قرض و قوله اومدن ارز خریدن استرس ضریب خطاشون به مراتب خیلی بیشتر از حالت عادیه ، با پول پس انداز و پولی که تا مدتی احتیاج بشه نداری باید ارز بخری اونم با شناخت کامل از بازار وروندش و تو فصل وموقعیت مناسبش