ارز gme و حمایت مردمی

دوستان ارز gmeیک ارز فعال مردمی هست که هدفش ایجاد اتحاد بین کاربران و سرمایه گذاران در بستر بلاکچین سولاناطراحی شده این ارز با الهام از جنبش گیم استاپ که در سال ۲۰۲۱توجه بسیاری از سرمایه گذاران خود جلب کرد ایجاد شده وهدف اصلیش فراهم آوردن یک پلتفرم امن وشفاف برای تبادل وسرمایه گذاری در ارز دیجیتال هست ارز قوی با پشتیبانی تیم قوی پس نگران هیچی نباشید خیلیا الان از این ارز دارن جامیمونن ومیخان فضارو منفی کنن گول حرف های کسیو نخورید خودتون تحقیق کنید بااشتباه تصمیم نگیرید

عزیزم چرا اطلاعات غلط به خورد مردم میدی
من خودم هولدر این توکنم
ولی اشکالاتی هم دارد که قبلا در نظرات گفتم
اطلاعات شما هم گمراه کننده است

مگر رابطه ای بین سهام شرکت گیم استاپ و این توکن پیدا کرده ای که با این صراحت اعلام میکنی مربوط به گیم استاپه
اگردرست گفته باشند مربوط به جنبش اعتراضی ماجرای وال استریت است نه کمپانی گیم استاپ

این توکن هم مثل بیشتر توکن های بدون برنامه دیگر میماند چون تا بحال هیچ پروژه ای برای کمک به بلاگچین و غیره نداشته است

تا بحال وایت پیپر ارائه نکرده است

تعداد کل قابل عرضه توکن خود را مشخص نکرده است یعنی تا دلش بخواهد میتواند توکن عرضه کند و خودسود ببرد و قیمت توکن های در دست من و شما افت کند یعنی ضرر کنیم البته طبق بررسی ازسول اسکن عرض کردم

در طول این یکی دو هفته نیز پامپ و دامپ هائی که داشت بنظر شخص خود کمی منطقی نبوده چون چند کیف پول که درصد زیادی از توکنها را در اختیار دارند می توانند پامپ و دامپ های ساختگی ایجاد کنند و ضررش را خریداران متوجه شوند و خودشان سود کنند

البته این مطلب آخر شاید سو ظن خودم باشد و اشتباه نتیجه گیری کرده باشم

فعلا که نفروختم و منتظرم و دو دل

اقای بختیاری عزیز

با توجه به تحلیل هایتان و پیشنهاد هولد این توکن و ربط دادن این توکن به کمپانی گیم استاپ و شک و تردیدی که در طرفداران این صفحه ایجاد شده و
قبلا هم یکی دو بار از شما در خصوص مطالب بالا سوال شده لطفا شما که با این اعتماد به نفس در خصوص ارتباط توکن با کمپانی و سهام گیم استاپ و تعداد کل توکن قابل عرضه و وایت پیپر و احتمالا پروژه خاص این توکن اطلاعی دارید ما رانیز مطلع نمایید تا با خیال راحت هولد کنیم . فروشنده نباشیم و خریداران بیشتری را هم دعوت کنیم

افرین به شما .خیلی زیبا تحلیل کردی.

سید سلام ایدی گروه تلگرامی gme چیه؟

چرا الکی تشویق میکنی
چه ربطی به شرکت خرده فروشی امریکائی گیم استاپ داره؟

کجای این ارز قویه ؟چه پروژه ای داره؟

کدام وایت پیپر را تا بحال ارائه داده؟

حداقل تعداد کل توکن قابل عرضه خودرا اعلام نکرده

تا بحال تیم این توکن معرفی نشده و معلوم نیست کی پشت این توکنه

به این توکن در حال حاضر نمیشه گفت قوی
فعلا با این مارکت اگر ثابت شود که مربوط به شرکت گیم استاپه ممکنه کمی بیش از سقف قبلی را بزند
ولی اگر برعکس ان ثابت شودکه فعلا با بسته شدن توییترش حدس و گمان هائی در اینخصوص زده میشه اونوقت با خاک یکسان میشه

دوسست عزیز خوب پیش رفتی فقط اخرش با بخیاری کار رو خراب کردی :pensive_face: