تحلیل و پیش‌بینی دگز

کاری ندارم این ارز ربطی به ایلان ماسک داره یانه
ولی مگه میشه کسی سرخود از شخصیت و قیافه ایلان ماسک بدون اطلاع قبلی کاری بخواد بکنه
دوستانی که سمپاشی میکنن اگه هدفتون اینه تا باحرفای پوچتون مردمو بترسونین تابفروشن قیمت بیاد پایین واقعا باید به عقلتون شک کرد
دوستان عزیز هیچ وقت از این شاخه به اون شاخه نشید بعضیا میگن فلان ارز پامپ کرد نمیدونم داگز پامپ کردو…
اگه پولتون رو لازم ندارید دست بهش نزنید هیچ دلهره ای هم به خودتون راه ندید
مطمان باشید در ۳ الی ۴ ماه آینده0/005تاچ خواهد شد و بعدش هم راهش تا0/001باز میشه شک نکنید
امروز ۲۹ آبانه این حرفو میگم.تحربه ای که ار ارزmoodeng داشتم رو دراختیارتون گذاشتم برید چارتشو ببینید
به حرف کسانی که میان یه جفت عدد رقم و تکنیکال ومارکت کپ و … میگن هیچ اهمیتی ندید.

سلام داداش این ارز هیچ ارتباطی با ایلان ماسک نداره فقط از تم اون استفاده شده و کارکتر اون . این ایردراپ روو شخصی به اسم الکس فالکون ساخته .من از اول تو این پروژه بودم. و میدونم اوایل با سم ماسک امپایر اومد بعد شد نات امپایر اخرا هم شد x امپایر تو کانال رسمی هم اوایل گفتند که با ۵۰ میلیون دلار ارز رو لیست می‌کنیم بعد استخر مالیش رو تا صد میلیون دلار پر می‌کنیم(که البته استخر مالی تا ۳۰۰ میلیون دلار رفت بالا). یعنی اگه شما اوایل که استخر مالی یا همون ارزش کل بود ۲۵ میلیون دلار دونه ای ۲ تومن میخریدی الان پولت ده برابر شده بود. الان من خودم کاری به کسی دیگه ندارم دوباره روی قیمت پایین تر از این خرید میکنم . یه مدت دیگه آپدیت جدید میاد اون موقع یه پولی به جیب میزنم اگه خدا بخواد.

ممنون از ازاطلاعات کاملت داداش گلم
منم رو ۱۷ تومن خریدم تا0/005که حدودا۳۵۰ تومن میشه فروشنده نیستم اونجا مطمانم راهش تا 0/01باز میشه انشاالله دم عیدی یه حال خوب بده به همه.از همه تمنی دارم اگه پولتونو لازم ندارید نفروشید تاعید.به حرف هیشکیم گوش ندید نترسید تا0/005باهاشیم شک نکنید