انتقاد از تحلیلگران و اعتماد در بازار

واللا این چند نفر کشته مرده گیم، یه جوری مطمئن صحبت میکنند که ایلان در مورد دوج نمیتونه اینطوری نظر بده! بیا پایین بابا! مخصوصا یه سینا نامی هست که از مطمئن صحبت کردنش آدم خندش میگیره! یه جوری در مورد ترید و زندگی لاکچری و ریلکس بودنش میگه که انگار ترید یه منبع درآمد مطمئنیه! اگه توو از ترید به یه جایی رسیدی حتی فرصت نمیکنی اینجا نظرتو بگی! اون قدر این بشر رو پررو کردین که سر لفتش از گروه براتون کامنت چند صفحه ای فدایت شوم نوشته بود!!! حداقل این بختیاری خوبه، میره نظرات تحلیل گران خارجی رو گوگل ترنسلیت میکنه میاره اینجا! سعی کنید کسی رو توو فضاهای مجازی گنده نکنید. اسمش روشه، فضای مجازی با شخصیت های مجازی و نظراتی که دوست داشتن واقعی بود! با تحلیل خودتون برین جلو و به کسی 100 درصد اعتماد نکنید. آرزوهاتون رو به بازار کریپتو گره نزنید. با سرمایه ای که مایحتاج زندگیتونه به هیچ وجه وارد نشید. این بازار کاملا قماره! همون طور که سودهای نجومی شانسی میده، میتونه در یک لحظه هم سرمایه تون رو نابود کنه. خواستین هم خرید کنید چند تا توکن مطمئن بخرید و هولد کنید و دم به دم چک نکنید. بردید دنبال زندگیتون و سراغ یه مهارت و شغل درست حسابی. موفق باشید

اگه توهین به رفقای زحمت کش رو در این پیام نمیدیدم بهتر میتونستم راجع به بقیه صحبت های شما قضاوت کنم. رفیق زود قضاوت نکن که بعد شرمنده بشی.

باز اصلاح کرد بازار شما بی خ ا ی ه ها شروع کردین ب ناله کردن
اینجا دقیقا شبیه ی اتاق پر آدم شده ک با توجه به وخامت اوضاع رفتارای واقعیشونو نشون میدن
ادمی ک تو شرایط سخت بازار صبرش کم باشه و شروع ب پرخاشگری و ناله و غر زدن میکنه همون ادمیه ک تا ی ذره میره تو سود کلا یادش میره بابت اطلاعات مفتی ک در اختیارش گذاشتن تشکر کنه و قدر دان باشه
ناله هاتونو بکنین با ضرر هم بفروشید که هرچی سرتون بیاد حقتونه
این بازار ب ادم غر غرو و ترسو سودی نمیده
عدالتتو شکر خدا

:victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand::victory_hand:عالی برادر

گیرم این ارز فردا یا پس فردا یا چند روز دیگر بره بالا
چه ربطی داره کسی شرمنده بشه چون هیچ کس درست نگفته و اینکه بره پامپ کنه یک چیز عادیه
شرمنده باید کسانی بشوند که در طول چند ما با سرمایه مردم بازی کردند و بعد این کسی سود کنه نتیجه صبر و تحمل خودش بوده همین

سید این پنج روز پیش کامنت گذاشته آقای بختیاری لطفا چن‌تا ارز مستعد رشد رو اعلام کنید الانم اینطور نوشتن اعصابت خورد نکن زیر ۱۸ ساله هسن ک میخاد با یک میلیون سرمایه گذاری ی میلیارد ب جیب بزنه😅

آقا سید سلام
شما و آقای بختیاری و آقا سینا واقعا زحمت میکشید و سعی میکنید کمکی به هموطن های خودمون بکنید…مبادا تو این مسیر دلسرد بشید…ما از شما بسیار ممنون و سپاسگزاریم…هر کسی تو خرید و فروش مختار هستش…متاسفانه یه سری مثل بچه دبستانی دائم موج منفی و غر میزنن و سم پاشی میکنن…لطفا به مسیر خودتون ادامه بدید…باز هم تکرار میکنم ما از شما ممنونیم…خدا به شما آجر دنیا و آخرت بده

۹ نا نوچه کمه :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

من که یه ادم عادی‌ام و چندسالی داخل این بازار هستم با کلی ضرر
و الان با سیگنال ایشون و تجربیات کم خودم دارم به سود میرسم

خداروشاعد میگیرم از وقتی تحلیلهایی اقا یا خانم بختیاری دیدم چیزی جز واقعیت نبوده
این ارز فک کنید خیلی کوچیکه و با سیگنالهایی ایشون میشه پایین و بالا کرد حرف شما درست
ایا بونک په په فلوکی بیت دوج این ارزها هم معادل قیتمی و حجم خوردنشون با سیگنال این اقا میشه دستکاری کرد!!!
مرد حسابی یه ذره فکر کن ادمایی بزرگ نمیشه با چرندیات اورد پایین
خودتو کوچیک نکن بذار مرد باشی داداش

سلام ارادت آقای هاشمی اگه براتون مقدورهست دلیل اینکه حساب تویترارز gmeچرا به تعلیق دراومد…ممنونم ازشما