مراقب فریبکاران در بازار باشید

مراقب فریب کاران باشید

دربولران قبلی فریبکاران رو بازی میکردند و با روش تشکیل گروههای سیگنال دهی اقدام به سیگنال دهی و هدایت اعضای گروه جهت خرید یک ارز با مارکت پایین در بازه زمانی خاص می کردند و اعضا غافل از اینکه مدیران گروه خود در قیمتهای بسیار ناچیز خرید کرده اند وارد بازار شده و با هدایت همین گروهها خرید میکردند و اکثرا هنوز به قیمت هدف نرسیده خالی میکردند و سودهای کلان به جیب میزدند و اعضای بدبخت ضرر کرده هاج و واج میماندند

اخیرا همانهایی که گروه سیگنال دهی تشکیل میدانند روش های خود را آپدیت کرده اند
با ورود به انجمن ها و … بصورت تدریجی اقدام به ارائه تحلیل ها و نظرات مختلف واقعی و یا با استفاده از تحلیل های منتشره تحلیلگران برجسته کریپتو مندرج در تریدینگ ویو نموده و نظر کاربران زیادی را جلب میکنند

در لابلای تحلیل ها و سیگنال های واقعی که بیشتر بر حول بیتکوین می چرخد ارزهائی با مارکت پائین معرفی می کنند و با توسل به اطلاعات فیک قیمتهای هدف کذائی هم برای ارز تعیین می کنند و من و شما را ترغیب می کنند تا بخریم هولد کنیم و با سیگنال دهی اطرافیان همین آقایان اقدام به خرید و فروش کنیم
غافل از اینکه اینها خودشان در بازار نزولی چند سال گذشته همین ارزها را با نازلترین قیت خرید و هولد کرده اند و برای خوشان بازارسازی می کنند البته از جیب کاربران بی خبر از همه جا و در این بازار صعودی که بدلیل فومو و حس جاماندگی از بازار صعودی کاربران منتظر اشاره چنین افرادی هستند تا بدون تحقیق و بررسی ارزی را انتخاب و خرید کنند

پس بیشتر مراقب باشیم تا فریب نخوریم

دم شما گرم
من هم همین را می گویم ولی نتونستم به شیوایی شما بیان کنم
درود بر شرفتان :victory_hand::victory_hand:

موافقم دقیقأ همچین اکیپی تو ارز سلسیوس باهم باعث ضرر وزیان شدیدی به بقیه شدن و جالب اینکه ادبیات وپشتیبانی از همشون کاملا شبیه همون افراده که اونجا به نام بزرگ مرد و کلانتر بودن اون ارز هم یه ارز کاملا ورشکسته و درگیر دادگاه بود

مگه بورس ایران هست گروهی خریدکنندبعدهم گروهی خالی کنن:thinking::thinking:

اگه بعد از تجربه تلخ بورس سال 98 بازم یه ایرانی فریب کانال های تلگرامی و افراد کلاهبردارو بخوره و سرمایشو با حرفه اینو اون به خطر بندازه ،حقشه که سرمایش به باد بره

اتفاقا کاملا برعکس آقای بختیاری اردیبهشت ماه ارز gme floki bonk pepe را تاکید داشت تا الان هم تاکید داشتند و حالا اگه عینک بدبینی را برداری میبینی وضعیت این چند تا ارز از اون موقع تا حالا
قد سود داده

الان این توضیحی که دادی منظورت این هست که این ارز هم همینطوریه و سرکاریم یا چی