آقای بختیاری بی منت کمک میکنه سنگ اندازی نکنین دلسرد بشن بونک و دوج معرفی کرده عالی بوده مشکله بعضیا اینه که صبر ندارن یه شبه فک میکنن با یه ملیون باید میلیاردر بشن بزارین کارشو بکنه
داداش من هیچ کس یک شبه پولدار نمیشه و هر کس هم به شانس و اقبال باور داره خیلی اشتباه میکنه
شانس یعنی چه ، تلاش و کوشش به همراه صبر و شکیبایی نتیجه اش میشه شانس و اقبال خوب
نه اینکه شما روزگار را متهم کنی که بدشانسی و فلانی شانس داره
خیر عزیزم اونیکه بهش میگن خوش شانس ، شب و روز داره زحمت میکشه و حاصل دست رنج و زحمتش در هر کاری میشه شانس خوب و خداوند هم تو راه بهش نیروی مثبت عنایت میفرماید.
و اونیکه بدشانس خطاب میشه ، صبح تا شب دنبال مفت خوری ، بدگویی پشت سر دیگران و تنبلی در امورات زندگی میکنه و چون هدفی نداره و بدون زحمت میخواد یک شبه پولدار بشه ۱۰۰ درصد بجایی نمیرسه و فردا هم چرخ روزگار را مقصر اعمالش قلمداد میکنه.
یکی از آیتم های شانس خوب در هر کاری صبور بودن هستش که بنده بارها گفتم امروز ۲۵۰ سولانا و بیشتر از یک میلیارد توکن بونک دارم و حدود بیش از ۲ سال هولدش کردم و امروز به فضل خدا دارم نتیجه صبرم را به وضوح میبینم و فقط در توکن بونک خودتون شاهد هستید که در این چند روز قیمت از ۱ تومان به ۴ تومان افزایش پیدا کرده و این حاصل صبر ۲ ساله است.
افراد معدودی بعلاوه بنده میوه شیرین توکن جم را خواهند چید و اون روز میگن فلانی شانس داره ما بدشانسیم.
افرادی که گنج زیر خاکی پیدا کردند سالها دنبالش بودند و در مسیر کشف آن با سرما و گرما و با هیجانات زیاد و حتی به قیمت جانشان تموم شده.
صبح گفته بودم بیت کوین قیمت جدید ثبت میکنه و الآنم ناظر صعود آن تا ۹۶ هستم ، اگر امروز میام با قاطعیت چنین نظری میدم سالها برای درست نظر دادن تلاش و زحمت کشیدم و چون مفت تقدیم میشه ارزشی برای بعضی ها نداره.
بنده بدونم فقط یک نفر از تحلیلم سود میبره ، تا آخر خواهم ایستاد ، و ۱۰ درصد سودم از این بازار در پایان کار به نیازمندان واقعی دوربرم تعلق داره ، شما هم سعی کنید اول دور برتون را ببینید.
اونی چه جناب بختیاری، میگن، همین تومن هستش؟
منظورم GME هستش؟
خداخیرت بده و همیشه تو این راه موفق باشید
آقای بختیاری شما انسان خوبی هستین سود و زیان بخشی ازین بازاره ولی اونیکه میمونه خوبی و انسانیت هست و من اینو از شما دیدم شما تو این دو هفته منو صاحب یه ماشین کردین منم به اعتقاد خودم کمک کردم به چند نیازمند ،خدا به هر کس به اندازه وسعت دلش میده زورکی نیست خدا خیرت بده
ان شاء الله خداوند متعال به شما عمر با عزت بده
آقای بختیاری عزیز
من با شما و تحلیل هایتان مشگلی ندارم
لطفا پیامهای مرا بحساب بدخواهی یا قدرنشناسی نگذارید
در راستای خرید همین توکن جم که به گنجینه زیرخاکی تشبیه و فرموده اید که میوه شیرین آنرا خواهیم چید. چند سوال دارم
میوه ای که شما میفرمایید فعلا در حد بذری است که باید اول کاشته شود تا بعدا ثمر دهد
وقتی این بذر را می خریم باید دقت کنیم که قوه نامیه بالائی داشته باشد شرایط کاشت از قبیل نوع خاک رطوبت و نور و دما و غیره را مراعات کنیم تا رشد کنند و میوه دهد
اگر این موارد بالا رعایت نشود میوه خواهد داد؟ مطمئنا پاسخ منفی است
خب توکن جم نیز برای کسی که می خواهد بخرد در مرحله بذر است و باید در مرحله انتخاب و خرید دقت و تحقیق زیادی کرد تا موقع چیدن میوه که رسید شاد باشیم نه اینکه افسوس بخوریم
من مقداری خریداری کرده بودم که. پیامهای شما را مشاهده و ترغیب به سرمایه گذاری بیشتر در این توکن شدم و الان نیز اگر به پاسخ سوالاتم برسم و پی به ارزش بالای این توکن ببرم مطمئنا بی پروا خرید میکنم
سوالاتی که مرا دودل کرده و پاسخی نیافته ام:
۱ تعداد حداکثر توکن قابل عرضه
۲ اعضا تیم جم
۳ ارتباط این توکن با شرکت گیم استاپ ( که مطمئنا موتور محرکه و قدرت این توکن است و بدون آن مطمئنا سقوط می کند)
۴ چرا وایت پیپر ندارد
۵ علت مسدود شدن توئیتر این توکن چیست
ضمنا بنده فردی هستم که تجربه هولد دراز مدت دوج بی ارزش سابق و اتریوم و رسیدن به سود کلان از این ارزها را داشتم و نزدیک به نصف ان سود بدست آمده را در ارز De front pay (DFRP) از دست دادم
پس به من حق دهید که بیشتر تحقیق کنم
اقای بختیاری حداقل یه عکس از کیف پولت بزار تا با صحبت هایی ک میکنی همخونی داشته باشه فک نکنم کار سختی باشه
سلام
خدا خیرت بده با این پیام
مشکل همین جاست که کسی حاضر نیست به این سوال ها جواب بده
و جواب شده فقط صبر
آقای بختیاری پاسخی برای سوالاتم که در بالا ذکر کردم و خیلی ساده است ندارید؟
خب
پاسخ اکثر این سوالات در کوین مارکت و سول اسکن و سایت این توکن جم قابل مشاهده است:
پاسخ یک عرضه نامحدود و بی حساب و کتاب این توکن
پاسخ بعدی هنوز وایت پیپری برای این توکن ارائه نشده است
یعنی هیچ برنامه ای برای آن تعریف و زمانبندی نشده
پاسخ بعدی. اعضا تیم مخفی میباشند و معلوم نیست چه کسی و یا چه کسانی توکن جم را عرضه کرده اند
پاسخ بعدی. حتما تخلفی مثل سو استفاده یا موارد مشابه مانند استفاده از اعتبار یا عنوان شرکت گیم استاپ بوده که توئیتر این توکن مسدود شده است
پاسخ بعدی بنده شخصا در هیچ سایت و پیج و گروه و توییتر مربوط به شرکت گیم استاپ مدرکی برای تعلق این توکن به شرکت امریکائی گیم استاپ نیافتم
حال شما چرا این معایب و مشگلات توکن را مخفی می کنید و تماما مثبت حرف می زنید برای من جای سوال شده است