اخه بی انصاف ها
حداقل یک مورد از کمک افرادی که مرتب می گویید دارند به مردم کمک می کنند بگویید من نوعی غلط بکنم دیگه چیزی بگم
نام می برم
بختیاری
سینا
سید
از تیر تا الان یک مورد بگوید
منظورم ارز جم هست من هم ده ارز از سولانو گرفته تا اوالانج و نات کویی و … دارم صفحه جم هست کدام موردش درست و به سود هولدر هایی هست که در اوج نگذاشتند بفروشیم والان گیر کردیم
مرد باشید یک مورد را بگویید امثال من رو خلاص کنید
دق دادید با اراجیف و تمجید مسخره تون
خودت تصمیم گیرنده ای دنبال مقصر نگرد اگه بره بالا به به و چه چه میکنید
من مثل شما نیستم که پول برام مهم باشه کمتر از ده درصد سرمایه ام رو هم تو این ارز گذاشتم و تمامش برای فرزندمه که چند سال دیگه برش داره بره پی زندگیش ضررم کنم مهم نیست کما اینکه خیلی ضرر کردم در طول چند سال اول تا بفهمم بازار چیه . ولی تحمل در مورد دروغ و ریاکاری دیگران در حد صفره و نمی تونم نامردی رو حتی از ندانم کاری باشه نه از قصد تحمل کنم
نه قصد سمپاشی دارم نا ادای دانستن و گفتم فقط بلدم جلوی افرادی که دارند با سرمایه مردم بازی می کنند و نمی کذارند با فکر درست تصمیم بکیرند وای می ایستم .
این ارز بره بالا که خواهد رفت همه خوشحال میشن من هم میشم ولی اینکه بگی بفرما اب بعد از اب خبر نباشه باز بگی بفرما گواراست باز نه باز و باز و باز دیگه بعدش اب خودت بخری و سیراب شی بعد بشنوی دیدی من گفتم آب اینجاست از ما تشکر کن من بی منت در اختیارت اب گذاشتم زور داره تو تحمل داری من ندارم
سلام من ده روز گذشته با پیشنهاد آقای بختیاری در این صفحه روی .۰۰۴۱خریدم ۸۵ هم فروختم خدا ازشون راضی باشه
زحمت کشیدید ما در مورد هولدر صحبت می کنیم و از خرداد و تیر تو این ارزیم شما تازه اومدی همه ارزها رسد کردند اینم رشد کرد ولی قیمتش ۱۲۰۰ بود ۱۰۰۰ بود ۹۰۰ ۸۰۰ تا رسید به حتی ۱۳۵ بحث ما موقعی است که می تونستیم رو ۱۰۰۰ بفروشیم و سود خوبی کنیم ولی الان ۶۰۰ درصد تو ضرریم به خاطر حرف همین جناب