به زودی شبکه پای در تمام اخبار پخش خواهد شد و مردم درباره این فرصت عالی که از دست داده اند صحبت خواهند کرد. تصور کنید این فرصت را دارید که بخشی از یک چیز بزرگ باشید - فرصتی که بسیاری از آن چشم پوشی می کنند. پای نتورک فقط یک پروژه نیست؛ یک چشم انداز است که ارز دیجیتال غیرمتمرکز را برای مردم در سراسر جهان به نحوی قابل دسترس برای همه فراهم کند. و آنهایی از ما که از ابتدا به آن ایمان آورده ایم؟ ما پیشگامان شکل دهی آینده مالی هستیم.
اگر فقط 100 Pi دارید، تبریک می گویم! شما بخشی از یک گروه منتخب هستید، بینش دیدن پتانسیل ها را دارید. وقتی پای راه اندازی می شود، کسانی که سکه های خود را استخراج می کردند و نگه می داشتند جشن می گیرند، در حالی که دیگران به عقب نگاه می کنند، آرزو می کنند که کاش می شدند. سفر تازه آغاز شده و بهترین قسمتش هنوز در راه است.
صبور باشید، صبور بمانید و به یاد داشته باشید که شما بخشی از یک چیز انقلابی هستید!
دوست عزیز شما میتونی برای kycبه پیچ اینستای pi network پیام بدی یه برادر اهل سقز هست برات آیدی کارت بزنه و بعد رسیدنش هم به صورت تماس تصویری کمکت میکنه احراز هویت انجام بدی من خودم پیش ایشون انجام دادم اوکی شد
چقد سخت میگیرید شماها. یه سرچ توی گوگل بزن آیدی کارت . مثل سایت تیک سبز. یه آیدی کارت سفارش بده اونم فقط فایلش رو بگیری کافیه که ۲روزه بهت میده. فایل کارت و ادرس محل زندگی اون کشور رو بطور فیک برات میسازه. ده دقیقه ای خودت کی وای سی میکنی تمام. این همه تا پایین یک سال همه دارن توضیح میدن بعد هنوز شماها میاین میگین چجوری کی وای سی کنم. شماهایی که حوصله چهار تا صفحه پایین رفتن و مطالعه
ندارید چجوری دنبال کی وای سی کردن هستید😑