سلام دوستان، اگر بخوام درباره این ارز توضیح بدم که قراره در آینده چه کاری انجام بده باید به اندازه چند صفحه براتون بنویسم که نه در توان من هست و نه در حوصله شما عزیزان، چون معز انسان صوت میکشه ،فقط این رو بگم که هر کی به اندازه فقط ۲۰۰ عدد از این ارز رو استخراج کرده باشه و کی وای سی شده باشد برای ۷نسلش از پول بی نیاز هست ،حالا خودتون تا آخرش فکر کنید که جریان از چه قراره،متاسفانه وقتی برای هموطنانم این رو میگم نسبت به این مسئله گارد میگیرن و براشون قابل هضم نیست ،فقط یک خواهش از دوستان دارم هنگامی که این ارز به طور رسمی قیمت خورد (حتی به قیمت هزاران دلار)به هیچ عنوان به هیچ عنوان و به هیچ عنوان فروشنده نباشید،(بیت کوین در مقابل این ارز یک شوخی هست)این خود خود پول هست،این قیمتی که الان دارید نگاه میکنید فقط به صورت سوری و الکی هست تا مردم را آماده کنند برای قیمتهای نجومی ،داستان چیز دیگری هست که اگر بدونید شبها نمیتونید بخوابید، امیدوارم قبل از اینکه دیر بشه هموطنانم بتوانند تا آن جای که ممکن هست این را استخراج کنند،با آرزوی سلامتی و ثروت برای هموطنانم.
من هنوز کی وای سی نکردم میتونم باز انجام بدم
من الان میتونم کی وای سی انجام بدم؟!
حداقل دوتا خط توضیح میدادی🥴
همه تلاش برای این بوده که عیب های اون ارزها که بزرگترینش نوع استخراجه رو برطرف کنند و بدون نیاز به ماینر باشه تا قشر سطح پایین رو متمول کنه بعدش تو میای از امکان داشتن یا نداشتن می نویسی؟ یادت باشه غیر ممکن(غیر ممکنه) یعنی امکان نداره چیزی غیر ممکن باشه. به قول دونالد ترامپ:من هرگز نا امید نشدم و شکست نخوردم چون به نا امیدی فکر نکردم
دوست من چطوری کی وای سی کنیم
یه ایدی بزار بهتون دسترسی پیدا کنم
لطفاً اگه بلدی هموطن هارو کمک کن خدا خیرت بده
بهترین راهنمایی احراز هویت رو انجام بده
منتظر بمون تا ان شاالله مثل سایر ارزهای معتبر تو صرافی ها لیست بشه گرچه من دیدم تو تعدادی از کشورهای شرق آسیا با پای اتومبیل ،موبایل وغیره خرید و فروش انجام میگیره. صبور باشید
دوست عزیز لطف کن بیشتر توضیح بده بلکه همگی با دانش بیشتر مسیر رو طی کنیم