تحلیل ارز icp و پیش‌بینی قیمت

باسلام دوستان عزیز وگرامی امیدوارم همگی پرسودوجیب همتون پرازپول باشه انشاالله…
بااحترام به نظرات همه دوستان بنده نظرشخصی خودم رو میگم وباید خودتون تحقیق کنید بعضی وقتها ارزها روند خاصی ندارند ودر یک بازه زمانی بالا وپایین میشن مثل ارزicp که دراین مدت دریک محدوده قیمتی بالا وپایین شده ولی باتوجه به روندحال حاضر کل بازار ارزدیجیتال که فعلا صعودی هست و درنهایت باید شامل افزایش قیمت ارز icp هم باشه… که اگه باحمایت وفشار خریداران ازمحدوده تقریبی 11/90با یک کندل سبز قوی درتایم روزانه عبورکنه اونوقت صعود به بالاتر بدون شک خواهدکرد…درحال حاضر متحرک متوسط ساده ونمایی 200روزه در تایم روزانه واکنش به خرید buy داده وفعلا خوبه…ولی برای افزایش قیمت وصعود ورشد بالاتر باید متحرک متوسط ساده و نمایی200 روزه درتایم هفتگی ونهایت تایم ماهانه واکنش به خرید یعنی روی buy باشه مثل ارز دوج کوین وغیره…اگه به چارت دقت کنید روی محدوده 20 دلار نوسان داره… نظر بنده طبق چیزی که بالا گفتم و باحمایت خریداران سال2024 ارزدیجیتال icp بین میانگین 16دلار و 18 دلار امکان افزایش قیمت داشته باشه وامیدوارم بازار همینطورصعودی بمونه تا جبران ضررهای همه عزیزان باشه وحسابی بهره ببرن انشاالله…
پیروز وموفق باشید.

مرسی داوود جون , به نظرت ارزی هست به دید چند ساله بلندمدت هولد کنیم ؟

باسلام داش علی وهمچنین همه دوستان. وازاینکه به نظر بنده احترام میزاری ازت ممنونم. اگه اجازه بدی سرفرصت بهت میگم چون خودم حتما هولد خواهم کرد ولی باعجله نمیشه بزار ببینیم روند بازار درچه حدی هست…
درضمن امروزSNAD روندخوبی داشت وامیدوارم ادامه دار باشه واقعا ارز خوبی هست حتی برای هولد کردن امروز کانوکس فاینس که گفتم دیدی صعود خوبی داشت… از همین حالا این هفته دقت کن ارز باینسBNB درتایم روزاته اگه بالای سطح حمایتی بسته بشه سود خوبی خواهدداشت.
ارز هوش مصنوعی Fatch به نسبت بازار رشد خوبی این هفته نکرده اگه سطح 1/2تثبیت بده صعودی خواهد بود چون فعلا فشارخریدبالاست…وارز اینجکتیو ENJ نهنگ ها تراکنش خوبی داشتن وتوجه خیلی ها رو برای ورود جلب کرده ونشانه صعودی خوبی داره… بنده نظرشخصی خودم رو دادم وباید تحقیق کرد…امیدوارم همگی سودخوبی ازاین بازاربدست بیارید وبنده رو عفو کنید وقت شریف شمارو گرفتم پیروز وموفق باشید.

مرسی داداش از لطفت