نگهداری بونک تا کریسمس

دوستان عزیز فداتون بشم حداقل کاری که می‌کنید تا دم هفته بعد کریسمس بونک رو نگهداری کنید

اون تایم خود واقعیش نشون میده منظورم حداقل قیمتش یعنی ۲۰۰ تومان تا ۶۰۰ تومان :heart_eyes::heart_eyes:

:+1:
:-1:

الان می‌دونی قیمتش چنده 4تومن یعنی منظور شما 100برابره که باعقل جور نیست

داداش من آقا سامان
در این بازار نشد نداریم یک شبه می‌تونه بشه ولی برای تعداد معدودی و با حجم کم

من پیش بینی با قیمت ۰۰ برای آخر بولران هست که تا خرداد ماه ادامه خواهد داشت
و در صورتی این اتفاق خواهد افتاد که حجم کل بازار به ۳۰ تریلیون دلاری که گفتم برسه و بنا به دلایلی که قبلاً اشاره کردم این مورد محقق خواهد شد

من میانگین قیمت شما را حساب کردم ۰۰۳۵ که حجم بازار بونک اون موقع حدود ۲۴۵ میلیارد دلار خواهد شد
بازم میگم نشد نداریم ولی باید منطقی بود در صورتی این اتفاق میوفته توکن سوزی عظیمی بکنه و …
و… من از چند ماه قبل اشاره کردم که بونک اولین میم کوینی خواهد بود که وارد چرخه بازار ETF خواهد شد که اگه این اتفاق بیوفته شما برو بالاتر ، البته اشاره کنم که از چند ماه پیش داره زمینه سازی میشه و شاید این رویداد عملی بشه.

صحیح نیست !
عقلانی فکر کن
زمانی که ۲۰۰ تومن بشه مارکت کپش 260 میلیارد دلار میشه!

دوج كوين هم ميگفتن عقلاني نيست!!. الان قيمتش!؟

داداش محاله اون قیمت بشه آقای بختیاری گفتن به یاری خدا برج اردیبهشت میرسه باید منطقی باشیم هیجانات رو کنترل کنید

از روی احساسات قیمت نده.‌‌…

دلم میسوزه یک زمانی شخصی به اسم پاشاخان اینجا بود طفلکی خیلی دلم براش میسوزه به همه میگفت بونک بخرید همتونو سر مایه دار میکنه چقدر من ابله سر به سرش میزاشتم اونوقت فکر کنم مهر ماه ۱۴۰۰ بود ما به حرفش گوش نکردیم اگر فقط ۱۰۰ میلیون تومان اونوقت شیبا داشتم را میدادم و بونک میخریدم الان ده میلیارد تومان الان داشتم.خدا از سر تقصیراتم بگذره

میشه چرا نشه پارسال تا الان همین شده