صبر و انتظار برای بازگشت یک ارز

سلام دوستان
همه چی داره فراهم میشه تا بیت کوین پس از شکستن ۹۶ هزار دلار ، به منطقه 100k ورود کنه.

در کانال ۹۰ شاهد رشد آلت کوین ها بودیم و میشه گفت یک مینی آلت سیزن‌ خفیف رخ داد و انتظار بنده و اکثر تحلیل گران بزرگ بازار این هستش که بیت کوین پس از ورود به کانال ۱۰۰ هزار ، آلت کوین ها وارد یک چرخه رشد مقطعی شوند.

بازم تکرار میکنم دوج کوین پس از رشد از این ناحیه در ایستگاه ۹۰ سنت مشاهده خواهد شد.

بابا تحلیل گر بزرگ بازار

:gem_stone::cherry_blossom::gem_stone::cherry_blossom::gem_stone::cherry_blossom:خیلی مشتی هستی

تشکر از شما

شیبا را کجا باید ببینیم

ریپل راکجا باید دید

یه تحلیل. برای اینها هم بزارید ممنونم

اقای بختیاری لطفا در مورد ارز act اطلاع رسانی کنید ممنون

اقای بختیاری لطفا در مورد ارزact توضیح بدید ممنونم

اول از ولت خودت اسکرین بده. بعد فاز استاد بگیر. توی چند سالی که توی این بازار بودم هیچ به ظاهر استادی ولت پر پول نداشته، فقط حرف مفت زدن

بنده و اکثر تحلیل گرای بزرگو خوب اومدی دوتا نوشابه دیگه برا خودت باز کن :joy::joy::joy:

ولی من فقط شیبا اضافه میکنم

عرضه کل دوج بینهایت ه

یعنی شرکت تا هر وقت دلش بخواهد توکن درست میکنه و به خلق الله میفروشه

و در آلت ها هم گمون نمیکنم خبری بشه

چرا اینقدر عقده واقعا؟بنده خدا داره کمک میکنه چرا میسوزید آخه. بلدی توام کمک کن مردم رو نیستی ببند در گاله رو

اگر با این حجم ریزش کرد تو جواب ملت را میدی
تحلیلگر بزرگ از خودش تعریف نمیکنه ، تو اگر راست میگی خودت الان باید چند میلیون دلار داخل سود باشی

با این روندی که پیش گرفتی احتمالا یک ماه دیگه ادعای خدایی میکنی

چرا باز نکنم
زحمت کشیدم تا به اینجا رسیدم
تو هم اگه داری رو کن

چهار سال پیش به توصیه یکی مثل این بختیاری ۵ هزار دلار یوشی خریدم الان شده ۱۰۰ دلار به حرف اینا گوش ندهید ، این افراد اگر چیزی بلد بودن الان اینجا نبودن
زمانی که بازار صعودی است هر چیزی بخری سود میده ، حالا این بنده خدا فکر میکنه خیلی از دیگران بهتره

داشتن ولت با حجم بالا مهم نیست

داشتن دانش و بینش این بازار مهم هستش

عزیزم ۱۰ هزار دلار من در پایان این چرخه ، از حجم کیف شما بیشتر خواهد شد

انشالله اگه زنده باشیم در پایان حساب کتاب میکنیم.

بعدش جسارت و دانش داری یک کلمه از بازار و روندش حرف بزن تا سایرین ازش استفاده کنند.

از نظر بنده کمک به همنوع و تازه کار در اولویت هستش نه پر کردن جیب خودم و سواستفاده از موقعیت دیگران.

تازه جای تحلیل قبلیت راجب دوج خوبه شده فعلا بزار۴۴رولاقل رد کنه بعدا بیا ابدوغ خیارخورد ملت بده

دوست عزیز با اکثر حرفات و تشخیص روند و دلایل رشد مارکت که میگی موافقم، فقط تارگتهایی که میدی کمی قابل درک نیست، برای مثال پله بعدی دوج رو ۹۰ سنت میدی در صورتی که تو کانال ۴۰ و ۵۰ و ۷۰ مقاومت داره و خیلی کار داره تا بخواد برسه به ۹۰

اقای بختیاری هرچی گفتن تاحالا درست از آب درومده و تحلیل هاشون حرف نداره و نظرشونو میگن و کسی دوست نداره میتونه کار خودش رو انجام بده

سلام به تحلیلهاتون کاری ندارم.ولی دیوانه وار بعضی ها دارن شمارو تخریب میکنن همین باعث شده به حرفهاتون ایمان داشته باشم.توی این مملکت خراب شده هرکی حرف حساب بزنه این طوری جوابش میدن .

من برا خودم رو کردم ضررم ببینم خودم میبینم نمیام مردمو تشویق کنم برای دوج ۴۰ دلاری :wink::hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:t4: