سلام! کاغذ سفید usty در حال امادهسازیست برای ضرب؛ بعد از ضرب، به بازار رمز ارزها، عرضه خواهد شد که ustc ها به این کوین تبدیل خواهند شد. در مرحله اول، هرکاری بخوان انجام بدند، روی usty است.
درود برشما دوست عزیز میشه واضحتر بگین ماکه ustc به فرض 50000داریم چطوری حساب میکنن
خب،پس،تکلیف معلومه.قرار نیس این یک دلار بشه.اون یک دلاره.اینو با همون قیمت روزش تبدیل میکنن به usty.خداروشکر.من فروختم با سود.خدانگهدار همگی
وااسم خودتم میزاشتی نهنگ
نهنگ باسود 10درصدی تاحالا ندیده بودیم مواظب سرمایت باش همشو به باد میدی
بابا دیگه میشه بری داره دیرت میشه هی میری رو س رش شعر میخونی بس دیگه
لطفا یکی توضیح بده آیا موقعی که ustc به usty تبدیل شود يعنی به همان اندازه که ustc داریم usty به هرنفر داده میشه
سلام! کاش با این شرایطی که دارید پارسال میفروختید و بیت میخریدید. اگر قرار باشه ustcها رو معادل دلار به usty تبدیل کنند که اغلب متضرر میشند و کسی حاضر به چنین کاری نیست. طرف ustc خریده که سود کنه در اینده. من جایی نخوندم که به صورت دلار عرضه میشه. به صورت تدریجی به یک دلار میرسه.
این دفعه پشتوانش فقط لوناکلاسیک نیست، فیات هم هست. واقعا اگه این طرح با جدیت اجرا بشه، جدای پیوند با دلار ثبابش هم تقریبا قطعی میشه. ممکنه ۲۶ نوامبر اخبار جدید درباره ustc منتشر بشه. من همچنان با بعضی از ولدیتورها در ارتباطم پاسخهای بسیار امیدوارکننده و مثبتی رو پیرامون ustc دریافت میکنم اما نمیدونم چرا تصاویر حتی با حجم کم، بارگذاری نمیشه!
داداشمیشه کامل توضیح بدید منظور از ظرب کردن چی هستش؟