سلام خدمت دوستان گل
اپدیت و تحلیل جدید از ارز sui
ما همچنان در محدوده 3.60تا 3.90 گیر کردیم و در تایم فریم چهارساعته داریم الگوی مثلث تشکیل میدیم به نظر من امشب یا نهایت تا فردا عصر ما از این الگو خارج میشیم.
دیروز شاهد سقف جدید از بیت کوین بودیم ولی چون نقدینگی کافی نبود که جمع کنه این شکست فیک بود و به نظر من بیت کوین باید یک اصلاحی رو به پایین بزنه و نقدینگی پایین را جمع کنه و اگه این اتفاق بیفته الت کوینها پشت سرش دو برابر ریزش میکنند.
برای سویی حجم معاملات روزانه تقریبا نصف شده و اگر ما الگو را به سمت بالا بشکنیم که من درصد کمتری را احتمال میدم ما تا محدوده 4.20 بالا میریم و بعدش یک اصلاح عمیق.
اگر الگو از سمت پایین بشکنه که با توجه به شرایط فعلی از نظر موقعیتهای های جنگی که نمیتونم اینجا اسمشو بگم ما تا قیمتهای محدوده 3.32 الی 2.80 پایین میریم و بعد مجدد جمع کردن نقدینگی و شروع صعود جدید.
دقت کنید در تایم فریم روزانه این هفته زیاد جالب نبوده و داریم کفهای جدید میزنیم.
نتیجه گیری:هولدرها که تکلیفشون مشخصه و کاری به ریزش ندارن و اگر اصلاحی داد و پولی داشتن تو کف حجم اضاف میکنند
دوستانی که میخوان تازه وارد بشن صبر کنند فعلا منطقه پر ریسکه اگه بالا 3.90 خودشا رسوند و موند میتونند وارد بشن.
ولی از دید من ما یک اصلاحی داریم
همونطور که منا میشناسید دوستان گل این تحلیل 60 به 40 هست
امیدوارم موفق و پیروز باشید
جیبتون پر از پوول
قیمت فعلی 3.75