کاش عقل هم قاطی ش میکردی. غیرت اصلا چه معنی داره؟ غیرت عرق پیشانی یه مرده یا یه زنه که تو این روزگار خراب، تپ این دنیای متلاشی شده و در این مملکت بی سامان پنج صبح از خانه خارج میشه تا بوق سگ کار میکنه و زحمت میکشه. درایت و عقل مال کسی هست که به جز زور بازوش از عقلش هم بهرهمنده و تلاش میکنه که با یادگیری بیشتر روزگارش رو روشنتر کنه، اینا رو گفتم تا بگم واقعا چرا هر کی هر چی دلش خواست مینویسه؟ ترامپ کیه؟ دولتها مجبورن رمز ارز رو قبول کنن چون مردم دارن هر روز بیشتر ازش استفاده میکنن، بلاک چین پنج درصد توانایی هاش رو نشون نداده هنوز، هر سندی رو شما میتونی جعل کنی ولی وقتی در بلاک چین ثبت بشه غیر ممکنه، کاش میومستیم که بلاک چین چه توانایی هایی داره، جنگ بعدی جنگ بلاک چین هاست، توانایی هاشون رو مجبورن بیشتر و بیشتر کنن پس معلوم نیست تا چند سال دیگه هنوز بیت کوین شاه مجلس باشه!
اونی برنده س که از همه کارآمدتر باشه، پس بریم سراغ یادگیری. حرف مفت هی نزنیم که میریزه، بالا میره، سرمایه گذاری بلند مدت کنیم، با یه کشمش گرمی مون نشه، ظرفیت داشته باشیم و یاد بگیریم نه بخواهیم با حرف مفت کارمون رو پیش ببریم
این دلنوشته در پی تایید فرمایش شماست، خدایی نامرده سوء تعبیر نشه
اره طرف خریده تو ام برو بخر که بدبخت شی .
روی ۱۰ هزار و ۲۰ هزار یادش رفت بخره اومد رو ۹۱ ۴ میلیارد خرید
این اخبار واسه گول زدن آدم های ساده لوحه تا خودشون راحت خالی کنن
خیر، یعنی اگر من بخوام طلای فدرال را بفروشم و باهاش بیت بخرم، اول طلا رو میکنم خدا تومن بعد میفروشمش، دوم برای اینکه بخوام ۱ میلیون بیت بخرم، بیت و میکنم چُس تومن بعد میخرمش!!! رویاپردازیها چیه برای تودتون میکنید!!!
حالا چی میتونه طلا رو بکنه خدا تومن و بیت را چُس تومن!!؟؟
خیر، یعنی اگر من بخوام طلای فدرال را بفروشم و باهاش بیت بخرم، اول طلا رو میکنم خدا تومن بعد میفروشمش، دوم برای اینکه بخوام ۱ میلیون بیت بخرم، بیت و میکنم چمُفت تومن بعد میخرمش!!! رویاپردازیها چیه برای خودتون میکنید!!!
حالا چی میتونه طلا رو بکنه خدا تومن و بیت را مُفت تومن!!؟؟
خیر، یعنی اگر من بخوام طلای فدرال را بفروشم و باهاش بیت بخرم، اول طلا رو میکنم خدا تومن بعد میفروشمش، دوم برای اینکه بخوام ۱ میلیون بیت بخرم، بیت و میکنم مُفت تومن بعد میخرمش!!! رویاپردازیها چیه برای خودتون میکنید!!!
حالا چی میتونه طلا رو بکنه خدا تومن و بیت را مُفت تومن!!؟؟