بیت کوین، ترامپ و بازار کریپتو

ترامپ تا حالا کدوم بار چیزی گفته و نشده؟؟

وقتی میکه باید بیت کوین جای طلا رو‌یکیره و تمام بیت کوین های دنیا تحت اختیار امریکا باشه یعنی چی؟؟

یعنی این ۳۰ هزارتایی که تا ایتحا اومده شوخی بیش نیست

و بیت کوین باید در فاصله ۱ساله حداقل ۱۰برابر بشه که رقیای یالای سرش مس نویدیا و… رو پشت سر بزاره تا بتونه کمی پیش بازار طلا قد علم کنه

بعد شما میای میگی ریزش تا ۶۰تا۵۰؟؟؟؟؟

منتظر بیت کوین ۱۵۰و۲۰۰باشید

بیت کوین با هر بالایی که میزنه قبلش یه چارت صعوذی دیگه شکل میده برای پرش بعدی

بزرگترین هولدر های بیت کوین دنیا تازه از ۹۱شروع به خرید های سنگین کردن برید خرید هارو ببینید طرف ۴ملیارد دلار روی ۹۱ بیت خریده

حرف حساب جواب نداره
وقتی شرکت های بزرگ جهان و اخرین شرکت هم از ژاپن تازه از بعد از 91000 میخرن دیگه ببین چند سال اینده قراره چی بشه

کاش عقل هم قاطی ش میکردی. غیرت اصلا چه معنی داره؟ غیرت عرق پیشانی یه مرده یا یه زنه که تو این روزگار خراب، تپ این دنیای متلاشی شده و در این مملکت بی سامان پنج صبح از خانه خارج میشه تا بوق سگ کار میکنه و زحمت میکشه. درایت و عقل مال کسی هست که به جز زور بازوش از عقلش هم بهرهمنده و تلاش میکنه که با یادگیری بیشتر روزگارش رو روشن‌تر کنه، اینا رو گفتم تا بگم واقعا چرا هر کی هر چی دلش خواست مینویسه؟ ترامپ کیه؟ دولت‌ها مجبورن رمز ارز رو قبول کنن چون مردم دارن هر روز بیشتر ازش استفاده میکنن، بلاک چین پنج درصد توانایی هاش رو نشون نداده هنوز، هر سندی رو شما میتونی جعل کنی ولی وقتی در بلاک چین ثبت بشه غیر ممکنه، کاش میومستیم که بلاک چین چه توانایی هایی داره، جنگ بعدی جنگ بلاک چین هاست، توانایی هاشون رو مجبورن بیشتر و بیشتر کنن پس معلوم نیست تا چند سال دیگه هنوز بیت کوین شاه مجلس باشه!
اونی برنده س که از همه کارآمدتر باشه، پس بریم سراغ یادگیری. حرف مفت هی نزنیم که میریزه، بالا میره، سرمایه گذاری بلند مدت کنیم، با یه کشمش گرمی مون نشه، ظرفیت داشته باشیم و یاد بگیریم نه بخواهیم با حرف مفت کارمون رو پیش ببریم
این دلنوشته در پی تایید فرمایش شماست، خدایی نامرده سوء تعبیر نشه

شما ۴ هفته قبل گفتین فرار کنید ریز آوار بیت ۶۶ هزاری نمونید الان که بیت داره به صد میرسه نظرت عوض شده

اره طرف خریده تو ام برو بخر که بدبخت شی :rofl::rofl:.
روی ۱۰ هزار و ۲۰ هزار یادش رفت بخره اومد رو ۹۱ ۴ میلیارد خرید :grin:
این اخبار واسه گول زدن آدم های ساده لوحه تا خودشون راحت خالی کنن

خیر، یعنی اگر من بخوام طلای فدرال را بفروشم و باهاش بیت بخرم، اول طلا رو میکنم خدا تومن بعد میفروشمش، دوم برای اینکه بخوام ۱ میلیون بیت بخرم، بیت و میکنم چُس تومن بعد میخرمش!!! رویاپردازی‌ها چیه برای تودتون میکنید!!!

حالا چی میتونه طلا رو بکنه خدا تومن و بیت را چُس تومن!!؟؟

خیر، یعنی اگر من بخوام طلای فدرال را بفروشم و باهاش بیت بخرم، اول طلا رو میکنم خدا تومن بعد میفروشمش، دوم برای اینکه بخوام ۱ میلیون بیت بخرم، بیت و میکنم چمُفت تومن بعد میخرمش!!! رویاپردازی‌ها چیه برای خودتون میکنید!!!

حالا چی میتونه طلا رو بکنه خدا تومن و بیت را مُفت تومن!!؟؟

خیر، یعنی اگر من بخوام طلای فدرال را بفروشم و باهاش بیت بخرم، اول طلا رو میکنم خدا تومن بعد میفروشمش، دوم برای اینکه بخوام ۱ میلیون بیت بخرم، بیت و میکنم مُفت تومن بعد میخرمش!!! رویاپردازی‌ها چیه برای خودتون میکنید!!!

حالا چی میتونه طلا رو بکنه خدا تومن و بیت را مُفت تومن!!؟؟

همین ترامپ سال۲۰۲۰میگف بیت بزرگترین کلا ه برداری قرن هست که اخر کار هم همین جور میشه

برو کمی آموزش ببین ج و ج ه