سلام من یه مقدار کاردانو و یونی سواپ بر بستر بی پی ۲ تو ولتم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری میتونم انتقال بدم اینار
تو تراست والتە؟
من چند روز پیش تو تراست والت تبدیل کردم از صرافی ال بانک ارز bnb(beacon)گرفتم انتقال دادم برا کارمزد بە تراست بعد کاردانو رو تبدیل کردم
منم ی سری ارزها تراس ولت دارم نتونستم شبکه شو تغییر بدم اگر راهکاری هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایبد
تا ساعت ۹:۳۰ صبح ۲۹ آبان توی تراست ولت میتونستین به راحتی سواپ کنین ولی از اون ساعت به بعد کراس چین شبکه bep2 به bep20 غیر فعال شده و طبق اعلام رسمی بایننس روز ۱۳ آذر قراره یه dApp رو فعال کنه که با استفاده از اون بتونین ارز های موجود بر بستر bep2 خودتون رو بازیابی کنین و به شبکه bsc بفرستین آموزش کاملش رو تو کانا ل تل گرامم کامل و رایگان گذاشتم mhdi_khakbaz_tokenrecovery
تا ساعت ۹:۳۰ صبح ۲۹ آبان توی تراست ولت میتونستین به راحتی سواپ کنین ولی از اون ساعت به بعد کراس چین شبکه bep2 به bep20 غیر فعال شده و طبق اعلام رسمی بایننس روز ۱۳ آذر قراره یه dApp رو فعال کنه که با استفاده از اون بتونین ارز های موجود بر بستر bep2 خودتون رو بازیابی کنین و به شبکه bsc بفرستین آموزش کاملش رو تو کانا ل تل گرامم کامل و رایگان گذاشتم mhdi_khakbaz_tokenrecovery
تا ساعت ۹:۳۰ صبح ۲۹ آبان توی تراست ولت میتونستین به راحتی سواپ کنین ولی از اون ساعت به بعد کراس چین شبکه bep2 به bep20 غیر فعال شده و طبق اعلام رسمی بایننس روز ۱۳ آذر قراره یه dApp رو فعال کنه که با استفاده از اون بتونین ارز های موجود بر بستر bep2 خودتون رو بازیابی کنین و به شبکه bsc بفرستین آموزش کاملش رو تو تل گرامم کامل و رایگان گذاشتم mhdi_khakbaz_tokenrecovery
سلام دیگه وقتش تموم شد