تحلیل و پیش بینی قیمت

ادامه از کامنت قبلی چون قبول‌ نکرد

یک سعود بزرگ در راهه من اگه استک میکنم حتتی ۱ دونه ارز هم نمیفروشم و واقعا هم این کارو کردم الان..دوستان من در مورد XRPهیچ نظری نمیدم و ریپل و جدا کنید چون اینده مبهمی در انتطارش یک صعود بزرگ تو راهه من ارز نمیفروشم حالا هر چی ترون و بیت و کش و اتریوم و… هر چی اما کانال بیت کانال بسیار قوی خواهد بود اینا دارن با ما بازی میکنن …خونسرد مصمم و با حوصله خرید میکنم…من همیشه میگم اقا رو عدد درصد خرید نکنید …شماذباید به خود عدد نگاه کنید خیلیا نمیدونن اصلاح چیه ..درصد اصلا ملاک نیست ..من الان فروش ندارم…از چند روزه دیگه صعودی فقط صعودی ..این قیمت الان بیت قیمت واقعی بیت نیست بیت برای رسيدن به قیمت واقعیش الان داره مث سماور قل قل میکنه و دل تو دلش نیست.
داره با زبون بی زبونی میگه ی ۵ دقیقه بهش تو جدول نگاه کن
داره میگه با اون قل قل زدناش .. خالا ی سريا با پول دارن جلوشو میگیرن که اونام نمیتونن و از دستشون میپره کجا اون بالا ها این بچه میخواد امسال ی ستاره بشه و ی یادگاری بزاره واسه همه ما
بازم میگم این نظر شخصی هستش
حالا شما با لایک و دیس لایک بگید موافق هستید یا نه ببينيم آخر داستان کت تن کیه…???
بچها این اقا ادمین به مولا سلطان من همینجا ازش تشکر میکنم بچه با‌عشق و دل بزرگ اقا من ارادتمند و کوچیک شمام زحمت می‌کشید خسته‌ نباشید.?:heart:
پر سود باشید??

الان شما در مورد بیت کویین صحبت کردی یا ترون ؟

من هر دو …هر کدوم به اندازه خودشون…